Makbuss merhaba hanmlr bugun randevmda buyuk umutla gittim acilma vardr diye ama yok hic acilma yokmus haftaya geri cagirdi napmam lazim sizler ne durumdasiniz
Tomrisinizi Makbuss 38+1 de gitmistim bende de hic acilma yoktu 🤦♀️ yarin tekrar gidicem bir haftadir cok yuruyorum squat yapiyorum hurma filan yiyorum bakalim ise yaramamismi
Kumral60 Makbuss Comelme hareketi yap yerleri sil elinle plates topu alabilirsin beline de duşta masaj yapablirsin. Insallah ise yarar.
Msdlnmn Makbuss hurma yiyin buradaki her hamileye soyluyorum hurma 5 aylıktan sonra gunde 3 taneyi asmamak sartiyla 34. Haftadan sonra gunde bi kiloya yakin yiyin acilmayi cok cabuk sagliyor
Makbuss Tomrisinizi ay napaciz ya bende evde durmuorum genelde temzlk felan hic bise fayda etmemis Allah yrdmcmz olsn
Kumral60 Makbuss Ben de 37 de cati muayenesi olcam eger bir sorun yoksa o zamandan basliycam gelsin diye hareketlere canim.
Makbuss Tomrisinizi 😕hic istemiyorm hicde bilmiyorm 3.dogumum hep sancimla dogum ettim ya insallah haftaya acilma olur