Mrskocc Senmsii çatala cıkarken iğne yaptılar bana kesi atılırken hissetmedim dikişleri de son bikaçı acır gibi oldu tekrar iğne yapmıştı
ateenmommy Bebek çıkarken büyük bir rahatlama hissettim, dikişlerim yapılırken de hiç bir şey hissetmedim, doktorum güzelce uyuşturup dikti. Hiç öyle düşündüğünüz gibi yana yana bir yırtılma hissi gelmiyor, kötü düşünmeyin inanın düşündüğünüzden daha kolay 🤍
Senmsii ateenmommy Çok teşekkür ederim 🙏 umarım dediğiniz gibi atlata bilirim oğlusuma sağlıkla kavuşmak tek dileğim ama insan nankörlük yapıp biraz kendini düşünüp korkuyormusta son haftalarda :/
ateenmommy Senmsii Asla yaptığınız şey nankörlük değil, sadece biraz endişeleriniz var, haklı endişeler. Sakın kendinize nankör demeyin 🤍 Siz çok iyi bir annesiniz, oğlunuzu huzurla kucağınıza almanız dileğiyle 😎
mehtap4925 Senmsii dikerken uyusturuyorlat bilmiyorsun hissetmiyorsun bebeğin eşi çok acıtmıyor çıkarken sadece içinde pislik kalmasın diye temizliyorlar o biraz ağrı yapıyor ama oda beş dk sürmiyot doğum olduktan sonra gerisi sinek ısırığı
mehtap4925 Senmsii yani içinde biriken kanı gazlı bezle alıyorlar ama onun faydası çok oluyor sonradan sorun yaşamıyorsun işte Allah korusun bebeğin eşi parçası varmıiçerde gibi şeyler için bakıyorlar
Damlademir Senmsii merhaba hayır kesi atıldığını hiç anlamadım dikmeden önce anestezi verdiler uyudum benim için daha rahat oldu bilmiyorum böyle olan var mı
Senmsii Damlademir 2 3 kişi daha öyle yazmış. Peki bunu doktordan kendim talep edebilir miyim uyutmalari için hem dinlemiş olurum hem hissetmem
ela2023 Damlademir bende aynı şekilde oldum bebek doğdu ten tene temas yapıldı sonra biraz uyuyacaksın dediler anestezi verdiler o sırada uyutulmuşum dikilmişim ☺️
Damlademir Senmsii ben etmedim bilmiyordum aslında doktorum dedi bizde kabul ettik bence diyin çünkü çok faydası oldu o yorgunluğumu aldı
Rabia_dgn Senmsii Benim yırtığım oluşmuştu. Ve dikerken sadece dokunuş hissediyorsunuz ve soğuk sprey tarzı birşey sıkmışlardı sanırım acımasın diye
balbadem1 Senmsii çok teşekkür ederim 😍 sizi korkutmak istemem doğum kişiden kişiye değişen bir durum elbette ama tövbe bana yetti böyle birşey yaşamadım ben 😅
Sibelipekf Dikerken iğne acısını hissetmiştim. Dayanılmayacak birsey değil fakat doktordan doktora değişir bence şöyle düşün iki hemşire iğne yapıyor birinde canın çok yanıyor diğerinde hicbirsey hissetmuyirsun
Masym34 Senmsii ben 42. Hafta başında doğum yaptım iğne yaptı alt taraftan sonra kesi attı doğum oldu eşinide doğurdum ama onda rahatlama hissi oldu pek bişey hissetmedim dikiş zamanıda acı olmuyor çok hafif oda dikildiğinizi anlıyorsunuz yani o kadar
Ahsennesli Senmsii iğne vuruyorlar hiç acımıyor ve hissetmiyorsun 5 gün önce vajinal doğum yaptım, kesi yok 2 dikişim var
Senmsii Ahsennesli Maşallah maşallah nasıl geçti doğumunuz iyiki vajinal doğum yapmışım diyor musunuz ? :)
Hanimeller Senmsii hayır doğum sancısından sonra hissetmiyorsun bile umrunda olmuyor o rahatlamak harika bi his 😂
prens_prenses_annesi Senmsii en cok korktugumdu dikis kesi ama ne kesiyi hissettim nede dikildini asla hissetmiyosunuz 2. Ye hamileyim yine normal istiyorum ters gden bisy olmazsa insallah
Ahsennesli Senmsii çoook güzel geçti , iyi ki vajinal olmuş çataldan kendim indim. Müthiş bi rahatlama. Kendinizi bebeğinize odaklayın bence herşey yolunda gider Allahın izni ile
aysenurt Senmsii şuan o anlar gözümün önüne geldi iğne yapıyorlar genelde ama bana doktorum sancının acıyla hissetmezsin deyip kesi atmıştı ve gerçekten hissetmedim 🥰 çocuğun eşi çıkarken öyle bir rahatlama geliyor ki bedene hiç bişeyle tarif edemem. Kesiyi dikerken iğne yapmıştı ama sinek ısırığı gibi bişey asla korkulacak bir durum yok her iki sorunuzda da ❤️ isteyen herkes yaşar inşAllah bu süreçleri💐