damla158 Selam hanımlar Sabah erken gebelik yaptım aşırı silik bi çizgi çıktı 🙃 aşırı silik çizgi görüp kanda pozitif alan oldu mu? Akşam hastaneye gidip kan vereceğim ama meraktan işime odaklanamıyorum 🥲
yasminnnnnnn damla158 sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı şimdi kan verdim negatif çok yalancı pozitif çıkarıyor silik çizgide hemen cikmisti
fadimekkayaa damla158 ben silik çizgi ile dün hastaneye gittim değerim 13 tü bence çizgi varsa kesinlikle bı şeyler vardır kan testi ver derim
damla158 yasminnnnnnn ben 2 tane yaptım ikisinde de silik çizgi var inşallah ikiside hatalı değildir 😞
damla158 Nurbl pcos var bende adetlerim düzensiz en son 30 nisanda oldum. Bat geçeli çok oldu aslında 😊
damla158 Nurbl göğüslerim hassaslaştı baya aslında adet öncesinde de oluyordu bu ve aşırı bir şişkinliğim var baya şişim 😒 kasık ağrım oluyordu ara ara ek olarak bugün sürekli uykum geliyor psikolojik de olabilir bu bilemedim
Nurbl damla158 af edersin akıntın ne renk oluyordu adete tarihine yakın az önce bi post gördüm de size sormak istedim
damla158 Nurbl aslında benim pek akıntım olmuyor, hafif kahverengi akıntılar görüyorum o da iç çamaşırımda sadece peçeteye falan gelen bir akıntım yok