Adlaksy çok iyi anlıyorum varya benim eşimde sürekli ikiziyle annesini yemeğe çağırırdı hiç bizi çağırmadılar ve kaynanam alt katımda oturuyor görümcem diğer mahallede oturuyor bırak yemeği çay içmeye gelin demediler bir gün yine eşim çağıracak oldu o günde kontrolden gelmiştim moralim bozuktu eşimle tartıştım bu ne böyle sürekli yemek yemek yemek ne gün çağırıldık biz bırak yemeği oturmaya gelin çay içmeye gelin demediler biz gelcez diye aradığında hep bi bahane buldu ben bu halimle kimseye hizmet edemicem bana hizmet edilsin dedim bak erken doğum yaptım çok zor şeyler atlattım sağ olsun görümcem hastanenin yakınındaki evinin anahtarını verdi ama ne geldi ne gitti kaynanam eşimin zoruyla aramış kendi ağzıyla söyledi taburcu olduk eve geldik komşum dışında 1 kap yemek getiren olmadı sen sezaryen yaptın lohusasın kalkamazsın dedi tencere tencere yemek taşıdı annemle kardeşim yanımda olmasına rağmen daha birde üstüne her gün benim eve gelip çay keyfi yaptılar annem hizmet etti durdu kalkıp kaynanam olacak kişi bardağına çay doldurmadı annemden çay istedi terbiyesiz birde annemler giderken hakkını helal et yemek yaptın temizlik yaptın demiş annemde ben kızıma yaptım helallik durum yok ele yapmadım canıma yaptım ben gidince siz yapın yalnız bırakmayın demiş kaynanamda ben ona sürekli yemek yapcam demiş bunu utanmadan bana anlatan yine kaynanam