metemom_ 2princessmother ben bir sorun yaşamadım canım direkt sıkmadığım için duvara suyuna kattım sadece
2princessmother Kızlar duvarımı sildim ve bitti 😚😎 Suya sarı güç yüzey temizleyici ve sirke koydum(sirke olmazsa olmazım😉) Mopun başlığı döner başlık olduğu için çok zorladım birde sürekli çikar yıka tak zor geldi bana elimle bezle sildim resmen parladı duvarlar teşekkür ederim hepinize yorumunuz için çiçeklerim🌸 @Rabiul @Hulo2105 @Gzmmgzmm @Melosunannesii @metemom_ @06Canan @Simasu14
metemom_ 2princessmother benimde temizlemem lazım bebeğin beşiği gelmeden yatak odasının duvarlarını ama gözüme çin işkencesi gibi geliyor 😂
Simasu14 2princessmother Bende de o sarı güçten var bende hemen deneyeyim yarın teşekkür ederim 😇Lekeler gitti değil mi
Simasu14 2princessmother Bende de o sarı güçten var bende hemen deneyeyim yarın teşekkür ederim 😇Lekeler gitti değil mi
Semaa00nur 2princessmother canm yüzey temizleyici çamaşır suyu azcık sirke biraz karbonat sıcak su karışımı yap geçmeyen lekeleri de sünger yardımıyla cif krem ile sil ozaman tertemiz oluyor mis gibi kokuyor
irem88 2princessmother ben sadece Arap sabunu kullanıyorum silerken çok güzel temizliyor izde kalmıyor duvarda 1 ay önce bütün evin duvarlarını sildim badana yapmış gibi parladı duvarlar