Semyil Busraapaydn01_ 27. Hafta çok fena geçiyor bulunduğum yer yazlık kesim serin olmasına rağmen havale geçiriyorum 🥹 mide yanmasından mahvoluyorum bebek tekme attıkça midem ağzıma geliyor oralarda durumlar nasıl 😂
SrpYlmz Busraapaydn01_ 🩷 29+2 yim herkese 30 derece sikcaksa bana 60 derece sürekli sirilsiklamim 😓🥴🥵
Zeyyno_ Busraapaydn01_ 29+6dan iyiyim ama bu sıcak beni eritiyor bulunduğum yerde hava 38derece ama Araba dereceleri 44u gördü 🥵sürekli klimalı odadan çıkmak istemiyorum bu dönemde zaten Ağustos’ta doğum olacak o zaman nsl yapcam bilmiyorum bakalım 😬
Hulo2105 Busraapaydn01_ 29+6 🧸 arkadaşlar bir anda ağırlaştım yani 2-3 günde bi anda noldu anlamadım. Dün bebeğin kıyafetlerinin etiketlerini keserken bile şiştim😂😂 siz siz olun yıkama ütüleme falan sakın 35-36 lara bırakmayın benim şu an bile gözümde büyüyor bu gün yıkıycam herşeyini bayramdan sonra da hastane çantasını yapıcam. Evde asla iş yapamıyorum 2 adım atsam pertim. Evi süpürüm 2 kap yemek yaparsam benden iyisi yok o gün😂😂
Busraapaydn01_ Semyil ben mide yanması çok yaşamadım ama hareketlilik var bizde de uyku uyuyamıyoruz 😁
Teacherblue Semyil dün nefesimi ilk defa kesti tekmesi. Sıcaktan bunaldım sürekli uzanmak istediği.. Bir de karnımı izleyemeye bayılıyorum 😅😅
SrpYlmz Busraapaydn01_ iki ay nasıl gececek biri bana desin bide ben asıl doğum zamanini düşünüyorum🥴 Rabbim yardımcimiz olsun 🙏
Semyil Teacherblue ay bende bayılıyorum açıyorum karnımı saatlerce izliyorum bir tekmesini görebilmek için
sedef_kayakrts 30+1 den selamlar 😅 ayaklarım ağrıyor şişiyor, sürekli açım 😩 oğlum hiç uyumuyor sürekli tekmeliyor. 😍 Ve gebelik şekerim çıktığı için diyet yapıyorum 😒
Minikmercimek_ Busraapaydn01_ bizde 29.hfta içindeyiz hiiic uyuyamıyorum geceleri pek hareketli maşşallah acıtıyor çoğu zaman bi yandan sıcak mide yanması ve el ayak ödeme topluyor🥲 Rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🐣🤲
Mercimekannesi45 Minikmercimek_ benimde iki gündür aşağı aşağı vuruyor ayakları ile mahvediyor siz nasıl hissediyorsunuz hareketlerini 25 haftalık olduk biz