elifozkann Avokadoyu nasıl yiyorsunuz yani hangi tariflerle karıştırıyosunuz ben yiyemiyorum tadını nasıl değiştirebilirim diye düsünüyorum
Yazmelegi_ elifozkann tam olgunlaşmış alırsanız çok güzel ben genelde şey yapıyorum Dilimleyip üzerine limonn tuz atıp yiyorum bazen de kıtır ekmeğin üzerine sürüyorum tuz baharat atıyorum,yada salata içinde yiyorum ve son olarak tam olgunlaşmış varsa eğer kaşıkla yiyorum ben
Kubra-Maytalman elifozkann avokado süzme peynirle ezip karıştırın. Kıtır ekmeğin üzerine sürün biraz da kırılmış ceviz , ohh mis 😊 ya da haslanmis yumurta sarisi , peynir ve avokado tam tadını alamıyorsunuz ya yeniyor bende böyle böyle alıştım 😬🥲😊
SrpYlmz elifozkann oncelikle iyice ermesi lazım yoksa tadı değişik olur ben ezip limon tuz az karabiber yapıp yiyorum normalde bende yemiyordum eşim bı kere böyle yaptı bana sonra kendim alıp alıp yapmaya başladım tavsiye ederim
mrvyld1z elifozkann Olgunlaşmış avokadomu 🥑 eziyorum, üstüne limon 🍋 tuz 🧂 biraz pul biber zeytinyağı + labne peynir ve çok az acuka ve ceviz ekliyorum , haşlanmış yumurta yanında veya omlet vb yerken ekmeğimin üzerine sürüyorum , tavsiye ederim 👌🏻
numix Olgun alıyorum veya birkaç gün olgunlaşmasını bekliyorum. Püre şeklinde eziyorum üzerine bolca limon, tuz, karabiber ekleyip karıştırıp ekmeğe sürüyorum. Üzerine de yumurta koyuyorum enfes oluyor
Aylaa123 elifozkann bende yiyemiyorum bir arkadaşım sarımsaklı yoğurdun içine doğrayıp yiyormus kabaklı yoğurt gibi oluyomus tadı aynı bide bunu deneyin isterseniz
Akkdkxjdndbn Ben avakado ve muzu ezip içine az bal ve ceviz atıp yiyorum. Başka türlü giyemiyorum açıkçası, tadı puding gibi güzel oluyor
Fatma2123 Avakado tam olmusolmasi lazim diger turlu sertler acı zeytinyağı limon ezine peynir ezip tambugaday ekmeğe sürüyorum yanina da haslanmis yumurta o şekil faydalı diye zorluyorum ama ezine tuzlu diye ekstra tuz atmıyorum 😋
balim35 @elifozkann Ben genelde sabah salata olarak tüketiyorum, 1 biber 1 domates biraz istediğiniz yeşillik ama semizotu mesala çok yararlı bu olabilir bir de yarım avakado doğruyorum üzerine zeytinyağı kekik 😅mis gibi yanına peynir çay ennn güzel menü avakado tadı arada kaynıyor..