Merhaba arkadaşlar 38+ 4teyim. İlk doğumum olacak. Hamilelikten önce Uzun süre doktor ve hastane araştırdım iyi ki de araştırmışım. Riskli bir hamilelik geçirdim doktorum öngörülüydü. Sıkıntılar ilerlemeden tedbir almamı sağladı. Son 4 ay Erken doğum tehdidine karşı şu an 38 leri gördük 🤲🏼 Çatı muayenesi en korktuğum şeylerden biriydi ama doktorumun el hafifliği sakinliği ve beni sakinleştirmesiyle inanılmaz kolay geçti. Zamanla İyice güvenim arttı kendisine. Gel gelelim şimdi bayram geliyor ve doktorumuz izne çıkıyor. Haftaya cumartesiye kadar doğum olacak olursa hastanedeki diğer 2 doktordan birinde doğum yapmam gerekecek. Yani doğumum tam bir muammaya dönüştü. İlk doğumum olacağı için zaten bir bilinmezlik ve acemilik var. Normal doğum olacağı için ne zaman olacağını bilmiyorum. Şimdi bir de doktorumuzu bilmiyoruz. 3 bilinmeyenli denkleme dönüştük kafam allak bullak arkadaşlar. Uzaktan herkes amaan olur olur gider demeyi biliyor sadece. Siz kıymetli hamileler beni en iyi anlar diye düşündüm 💖