Bebikk_10 Kızlar buradan alışveriş yapan var mı? Dün akşam arkadaşım söyledi fiyatlar uygun diye uygulamayı indirdim gercekten de aşırı uygun. Daha önce alışveriş yapıp olumlu / olumsuz deneyimleri olan var mı?
Merveasm Bebikk_10 oğlum zamanında annem ordan almıştı gayet güzeldi ordaki ürünlerde bornozunu falan almıştı bide 2 takım
Tugcev Bebikk_10 ben 2 sene önce falan denk gelmiştim hala takip ediyorum ama bir türlü cesaret edip alamamıştım 😂 gerçi dedim bir iki parça alıp denemek lazım kötüyse çok bir şey kaybetmem ona göre devam ederim
Cimenn1223 Bebikk_10 kizima bir sürü takim tulum almştm memnun kaldm uygun kumaşlari da güzel istersenz denemk amacli 1 2 sey alin hoşunuza giderse devamini ordan alırsnz
Merveasm Bebikk_10 oldu baya ama güvenilir şuan 2 numaram içinde ordan bi kaç parça almayı düşünüyorum
Bebikk_10 Tugcev Uygulamasına da bakabilirsiniz, bende dediğiniz gibi 3 5 parça biseyler alıp deneyeceğim bakalım. Yeni doğan zaten en fazla 3 5 kere giydirebilirim. Pazen Müslin örtü falan ekledim bakalım.
Bebikk_10 Burcu-2634 Iphone kullanıyorsanız app store, Android kullanıyorsanız play store dan indirebilirsiniz.