EceNaz26 HmerveK son 50 🥰🙏🏻 ama bizim bebiş biraz acele ediyor, o gelmeye çalışıyor biz tutmaya çalışıyoruz bakalım kimin dediği olcak 🤣 ama sıcaklarda gerçekten çok zor günde 2 defa duş aliyorum buzlu sular içiyorum banamisin demiyor🥲
Mercimekannesi45 _almirasmom sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaç haftalık alınacak sezeryan benimde ikinci gebeliğim
_almirasmom Mercimekannesi45 37+5 te ıstıyorum esımın dogum gunu 23 temmuz normalde 25 temmuz ama ozel klınık doktoru bence jest yapar daha gunu konusamadım bu gıdecegım dıer muaynede konusacagım🥹
Berivan_sr Hanımlar bişey sorucaktim adet ağrısı gibi ağrım oluyo 25+5 haftalık hamileyim 2 3 saattir bı belime bir sırtıma ara ara da kasıklarıma atıyor ağrısı normal midir sizce böyle bişey yaşayan oldu mu
Helbestt Berivan_sr uzan dinlen bende de ara ara oluyor hatta haftada bir olur.Uzanip o gün gerekirse hiçbir şey yapma geçiyor ben de sürekli kötü dusumup korkuyordum ama geçiyor merak etmeyin
HmerveK Berivan_sr Ben yaşamadım ama doktorunuza bir danışın derim. Ağır mı kaldırdınız ya da kendinizi yoracak iş mi yaptınız? Belki ondan ağrıyordur.
Aleynakuzuu HmerveK benimde gebelik şekerim var 2gebeliğim Şafak 50sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşalllah🥰
Helbestt Berivan_sr evet büyüyor vücudun kaldiramiyor ve rahim de büyüdüğü için adet sancısı gibi sancı hissediyorsun.Ben kendimi cok yordugumda da öyle oluyor