Maviss35 Asafeymeninannesi e ama iyileşince bir şey kalmiyorki 😅 dikişler önemsiz hissetmiyorsun bile atılırken ve genital bölgende bozulmuyor eskisi gibi oluyor yani
Mells Asafeymeninannesi 4 den önce yapılmıyor 8 olursa açılman 8 de yapmayı tercih etmiyorlar çünkü kıpırdarsın diye sancıdan göze alamıyorlar
Tubaagbut ozgeya açılmanız olması için birşeyler yapmış mıydınız hurma yürüyüş gibi yoksa kendiliğinden mi oldu açılmanız
Elaylama Asafeymeninannesi vallahi benim doktorum benden epidural falan istersen senin kafanı kırarım diyor. beni çatır çatır doğurtacakmış inşallah tabiiiiiiiii. 😂
tomurcukannesi Asafeymeninannesi 4 cm olunca epidural yapılıyo canm☺️ Ben öyle yaptırdm açılmam yavaştı suni sancı aldım 4 cm olunca artk dayanamadm aldım epidural☺️
Asafeymeninannesi tomurcukannesi 4 cmyi geçtikten sonra yapmayız diolar 5-6 cmyi bulduğu zaman açıklık yasak denilio da bilmiyorum
Gulsedogan ozgeya epidural ne bn bu 4 cü çocuğum bana suni sancıdan başka bişey yapmadılar bide alttan dikiş
Edessanr Gulsedogan altdan dikiş neden altılıyor kesiyolarmı allahm ben çok korkuyorm ya biz istemesekde kesiyolarmı ?
Gamze88 Gulsedogan ben epiduraldan sonra mışıl mısıl uyumuşm 🙈hemşire gelmiş bakmış beni uyandırdı sonra bebek geliyor uyan hadi die😂öyle Doğumhaneye gittim 🙈ıkınmada zorluk cektim biraz çünkü hissetmedim sancımı nerdeyse.
Gamze88 Asafeymeninannesi ilk doğumum 11 sene önce oldu, hasteneye 5 cm açıklıkla gittim, dayanamayınca epidural istedim ve yaptılar , 11 sene önce olduğu için bi değişiklik olmuşsa bende bilgileneyim takipte kalıp 🥰
Asafeymeninannesi Gamze88 geneli 4 cmyi geçtikten sonra epidural yasak dio. Normal doğum istediğim için epidural falan hiç düşünmedim. Muayene zamanı sorcm ama muhakkak doktoruma
Gulsedogan Edessanr valla o sancıdan hissetmiyon kestiklerini hatta dikdiklerini bnm 3 dede kestiler bebenin kafası çıkmadı ondan kesiyorlar
Gulsedogan Acaba konya 15 temmus hastanesinde yapılıyomu ilk defa duydum artı bugün kontrolüm vardı valla doğumda bağıran bağırana piskolojim bozuldu