Busra2110 yok hayır ben normal kontrole gitmiştim nst de düzenli sancım çıktı Nazan Hanım beni kadın doğum acile yönlendirdi orda serum takıldı tekrar nst ye bağlandım yine sancım çıkınca yatış verildi doğumhaneye alındım orda kıyafetlerimi değiştirdim sonra takıldı damar yolu açıldı ve sezaryene alındım. Ameliyathane ekibi gerçekten güleryüzlüydü. Bir kişi başımda aşamaları söyledi bebeğimi hemen gösterdiler yan tarafta onun muayene ve işlemlerini yaptılar ben de o sırada izledim. Sezaryen sırasında beni en çok zorlayan bastırma kısmıydı bebek çıkarken bastırdılar karnıma sert bir şekilde birkaç kere kaburgalarım kırılacak sandım. Benim dikişlerim bitince odaya alındım oda 2 kişilikti ama tek kaldık. 12 saatte bir antibiyotik ve ağrı kesici vuruyorlar. Doğum sonrası 3 kere de karnınıza bastırmaya geliyorlar. Hemşirelerin hepsi de çok iyiydi ne sorsak cevapladılar. Doktorlar visite çıkacağı zaman refakatçınızı dışarı çıkarıyorlar. Bebek hemşiresi de bebeğinizi kontrole gelecek günde 3 kere falan