zelis63 Hicran57 benm 33 haftada bile hala tersti doktor dönene kadar çok ağrın olur demişti sanırım dün itibariyle döndü yukardan hissediyorum artk
Hicran57 Eliff_gny allahın izniyle bişey olmaz canım kalbımızı bozmayalımm rabbim nasip ettiyse bunu bize dünya gözüyle göreceğiz de kucağımızda♥️♥️
zelis63 Hicran57 yani bugün biraz yürüyebildim en azından alttan çıkacak gibi hissetmedim bugün gerçekten rahattı eşime söyledim diyor seni kandırıyor olmasın kafa atıyordur belki yukarıya 😀😀
Hicran57 Eliff_gny şimdi kağıdıma tekrar baktımda plesanta antrenior yazıyor internette bakınca da prevıa ve antrenior aynı deniyo ama
Hulo2105 Hicran57 30 olucam yarın 1 haftadır resmen vajinamda tepiniyor. Canım acımıyor aslınsa ama huylanıyor gibiyim anlatamıyorum yaşayan bilir makat geliş dedi doktor ayaklarıyla vuruyor herhalde sanki ayağı çıkacak dışarı
Teacherblue Hicran57 normalde bebiş baş aşağı idi. Dediğini hissi yaşadım. Doktora kontrolde sordum. Dönmüş makat gelişli dedi. Yürütmüyor. Bazen öyle ağrı da elimi alttan tutuyorum sanki acıtmasın gibisinden 🥲
Hulo2105 Hicran57 evet gece daha hareketli. Bir de şey fark ettim mesela yüksek sesle konuşulan bir ortam olsun ya da müzikli resmen dışarı çıkmak istiyor o derece coşuyor😂