Kubradnmz1 Kızlar 36+4 haftalığım kasikda ve vajinamda batma sanki iğne batar gibi bı şey geçen kontrolde bebeğim başı aşağı gelmiş artık dedi bununla alakalı mi bilmiyorum ilk gebeliğim yalancı sancı falan nasıl olur bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı??
Cimenn1223 Kubradnmz1 13 haftaligm bana da oluyor ara ara kizima hamileyken de yaşamştm ama bunun bebegin dönmesiyle ilglisi yok bence kizim 29 haftalkken dönmüştü onda da ilk zamanlar oluyordu bel ağrılarım artmşti uykudan uyaniyordm belimin agrisindan doktorum şikayetin var mi diye sordugunde bel agrilarim artti gece uykudan uyandiriyor kopucak gbi dedim yalanci sancıların başlamş dedi
Ahrez Buyuk ihtimalle bebek dogun pozisyonu aliyor ben vajinada ki agri hissini 1,5-2 ay yasadim. Kasiklardaki agri surekli mi var gelip gidiyor mu. Gelip gidiyorsa dakika tutun duzenli mi duzensiz mi kontrol edin.
Kubradnmz1 Ahrez aslında ağrı değil yani adet ağrısı gibi bişey değil şiddetli bı batma hissi sanki bişey batıyor geçiyor kasık ve vajinamda hissediyorum sizinde mi bu şekilde oldu yoksa adet ağrısı gibi bir ağrı mı
Ahrez Kubradnmz1 Benim gebeligin son aylarinda cati kemigimde cok fazla baski oluyordu dogum sancim ise kasiklarda gaz sancisi gibiydi.
Nurmerveee Normal bir durum Bebek doğum kanalına doğru ilerlediği için pelvis kemiklerine baskı yapıyor bu haftalarda
Kubradnmz1 Nurmerveee doğum sancısı nasıl bişey bilmediğimden acaba sancimi diyorum herşeye bunlara😄 çok teşekkür ederim
Kubradnmz1 Ahrez öyle mi ilk gebelik olduğu için hiç bilgim yok bu konularda araştırıyorum sürekli ama yasamadigim için yetmiyor hiç çok teşekkür ederim 🥰
Nurmerveee Kubradnmz1 ben 37+4 haftalık hamileyim şuan nstde sancım var çıkıyor ama ben hissetmiyorum. Beynine sancı olarak kodlama bebeğin toplanması,karnının sertleşmesi yada kasılma olarak düşünürsen ağrıyı da az hissedersin psikolojik olarak ☺️
Kubradnmz1 Cimenn1223 benimde oluyordu ağrı gibyidi 20 li haftalrda o zaman enfeksiyon çıktı bende belki sizde de o durum olabilir eğer çok şiddetli değilse benim batmalar canımı baya acıtıyor şuan
Cimenn1223 Kubradnmz1 sık degildi canm ara ara oluyordu belli ki çok şiddetli batmalarn doktoruna bildir ona göre yapman gerekeni söyler sana
Kubradnmz1 Nurmerveee öyle mi Rabbim yardımcınız olsun sağ salim alın inşallah kucağınıza🥰🙏🏻 çok teşekkür ederim bugün daha iyiydi şükür batma ağrı olmadı 🤍