umrumdadegil Buse344161 kiracıyım malesef bir de taşınacağım gider ayak yaptıraman 🥲 ama birdahaki geçeceğim daire için konuşacağım ev sahibiyle dayanılmıyor çünkü 😭🥵
1prensesannesi__ umrumdadegil ben evi serin tutamiyorum yapabildigim tek sey gunes giren perdeleri kapatip tum camları acik tutup camin dibinde oturmak o bile fayda etmiyo dus almis gibi sırılsıklam oluyorum
1prensesannesi__ umrumdadegil yalan degil bi küvete yok demezdim eskiden küvetli evler fakir evlerdi simdi zengin evi oldu 🤣 bi küvet olaydı icine buz gibi su doldurup saatlerce icinde otururdum 😂
Lovely77 umrumdadegil pisiyoruz kizimin az once ustunu degistim kisa kollu zibinla yatıyordu sırtı bildigin su gibi olmus askılı zibin giydirdim uykusunda. Seyyar klimalar var ya onu aliyorum odamiza ayaklarimiza dogru veriyorum yönünü düşük ayarda ustumuze hafif geliyor çarpacak kadar değil bu şekilde zar zor uyuyabiliyoruz klima olmasa asla uyuyamayiz 🤦🏻♀️
umrumdadegil Lovely77 ay benim bebeğim de aynı sadece bezle uyuttum artık tek çare çocuk göl gibi oldu resmen
gdaslik umrumdadegil klima ile serin tutabiliyoruz. Hatta sabah evden çıkarken kediler sıcaktan hastalanmasın bişey olmasın diye klima açık şekilde gidiyoruz evden.
tugcesakzci umrumdadegil tutamıyorum 😂 hem diş ağrısı hem sıcaktan çocuk 2 den sonra anca uyuyabildi… Ki uykularıeçok düzenli olan bi çocuk 🙃
umrumdadegil tugcesakzci benimkide çok geç uyudu yatırdım baktım sırtı sırılsıklam Zıbını da çıkardım sadece bezle uyudu 😩
_almirasmom umrumdadegil evlenmeden once esım klıma taktırmak ıstedı o duvarı kırarsan senı bılmem ne yaparım ederım dedım hep benı dınlemedı taktırmıstı ıyıkı benı dınlememış yemın ediyor um mal mıyım dıyorum bazen 🤣actım klımayı yerde yatıyom vallaha
Babymom07 umrumdadegil tutamıyoruz malesef yanıyor ev bende sıcaktan uyuyamıyorum uyursam da boynum su gibi olmuş şekilde uyanıyorum
Catsss umrumdadegil klima 🙃 dalaman gibi sicak bir yerde. Evde iki klima karsilikli estiriyor. Ilk bebegimi klima altinda buyuttum, sicagi hic sevmez.
Htcyvz umrumdadegil Denizli resmen kaynıyor desem yeri ve benim bütün evim sabahtan akşama gunes goruyor hqzirqnda hava 45 derece ya tabi bu derecelerin gösterdiği hissedilen rahat 50 var
Sssa Tutamıyoruz normalde yazları bile eserdi evim, Bu sene yaprak kıpırdamıyor. Eşime söyledim klima bakacağız artık olacak iş değil, Keşke daha önceden alsaydık
Enfal_06 umrumdadegil tek çözüm serin bi şehirde yaşamak Ankara’da yaşıyorum orası ne güzel serin memlekete gelmişim eriycem en sonunda sıcaktan insanlar nasıl dayanıyor bu sıcağa uyku felan yok aşırı sıcak