asell13 umrumdadegil kız öyle böyle bi sıcak yok klimalar patlıyor trafolar patlıyor sürekli oğlumda yazın doğmuştu onuda alıştırmıştım kızımıda alıştırdım şükür klima açık kapıyı açık bırakıyorum aşırı ince uzun takım misss gibi
umrumdadegil Cylnrcp1410 evet dimi bi de öyle bi sıkıntı var dışarı serin ev yanıyor dışarı yatak atsak yeridir🤣
Cylnrcp1410 umrumdadegil kesinlikle 😂 geçen eşim balkonda uyuyup kalmış bende çocuğu uyuturken uyuklamışım bi geldim adam seriliyo kalk yerine git diyorum nolur elleme beni çok güzel burası diyo 😂 balkonda yatılacak kadar var yani 😂
Elenora umrumdadegil Bebeğim için kullanıyorum arada rahatlıyor uyuyor genelde sivri olunca tutuyorum sivri sinekler için
safiyekoc ZeynepDuru17 ay ben de ankaradayım ama yanıyoruuuuummm, bugün bi de yağmur yağdı üstüne nem çöktü, sıcaklar beni oldum olası çok bunaltır bi de 35 haftalık olunca çok zorlanıyorum
ZeynepDuru17 safiyekoc az kalmış sabret canm yağmur yağınca serinler diyordum ama yüzüme yüzüme sıcak vuruyor ay bayilcam ev serin biraz Allah’tan nerde oturuyorsun
Yesimdeniz umrumdadegil aynen aşko ya bi balkon yıkadım bugün yıkayana kadar nefesim kesildi okadarki sıcak 😂
Deletedmom_116 umrumdadegil Yok 🥹Bizim buralar serin olurdh normalde evlerin içi hafif esintiyle ama bı kaç gündür imkansız Ter akıyor
Yesimdeniz umrumdadegil valla burası hep aynı hiç rahata olmadı esse bile sıcak rüzgar esiyor kendimi bazen çölde gibi hissediyorum 😂😂
Adabp umrumdadegil ha anladım ama saçma dengesiz mi bunlar insan erisin o vakit kendileri napıyor acaba 🤔
Htcyvz umrumdadegil kaç gündür gece oturup ağlıyorum sinirden Allah sizi inandirain böyle sıcak yok ya