Zeyyno_ umrumdadegil Aynn anca başka kendimize banyoda leğene soğuk suda keyif yapmak kalıyor 😂😂😂 o da bı çözüm ama geçici olur
umrumdadegil Minnosaannee Yaz kış hep mi soğuk kız 😂 severim erzurumluları sıcak insanlar memleket soğuk olsada😂
Nurnisanur umrumdadegil biz camları kapali tuttugumuzda içeriye sıcak dolmadigini farkettik, serin olmuyor ama cam açıkken ki gibi asiri sıcak da olmuyor . Şöyle bir havalandirmak için açılır sonra kapatıp oturun farkı anlarsınız
mommys1 umrumdadegil yaa benim bebişte isilik şuan 5 bucuk aylık tek basıma yıkıyorum çok ağlıyor zor yaptırıyorum
umrumdadegil mommys1 bazen bende tek yaptırmak zorunda kalıyorum çok zor oturmadan tek başına yıkamak
Esmeh umrumdadegil ayy bugün hava baya serin ya çok güzel hatta yağmur yağacak gibi Ama ben balkonu ve pencereleri yıkadım ya😭😭
merveli9 umrumdadegil ben öyle yapıyorum evi akşamları havalandırıyorum. Gündüz kapı pencere açarsam dışarıdan sıcak hava üflüyor bildiğin. Perdeler de hep kapalı
Enfal_06 umrumdadegil Ankara süper valla ilk başta bana garip geliyordu sonrasında çok güzel bi yer sade avm geziyorum 😂😂 başka yerlerine gitmiyorum
Mucizem_01011 umrumdadegil tek çare klima hiç sönmüyor maşallah :) balkona çamaşır akşam seriyom sabah olunca da çıkıp toplamaya korkuyorum resmen :) Osmaniye de yaşıyorm bende
asell13 umrumdadegil sürekli klima açık 1 aylık oldu bebeğim alıştırdım oda hep 27 derece ama klimadayız aksi mümkün değil adanada ateş yağıyor 🤷♀️
Cylnrcp1410 umrumdadegil tutamıyorum 🙄🤪 dışarısı şu an 22 derece ev 29 derece, heryeri açıyorum perde bile kıpırdamıyo evin içi de asla serinlemiyo 🥵 ne yaparız bilmiyorum 😖
umrumdadegil Cylnrcp1410 evet dimi bi de öyle bi sıkıntı var dışarı serin ev yanıyor dışarı yatak atsak yeridir🤣