ozozturk ben normal diye yatıp sezaryen oldum, sancı çıkmasına rağmen 2 gün hiç açılmam olmadı. 2 gün çok uzun bi süre inanılmaz bunaldım doğumhanede sancı da hissetmediğim için canım sıkıldı yani normalde nstdeki onca sancıya açılmamın olması gerekirmiş ama olmadı doktor en son bebek kasılmalardan strese girecek diye sezaryene aldı. Ameliyatım çok güzel geçti. 10:39da bebeğimi çıkardılar 3 gibi doğumhaneden odama geçtim, akşam üstü 6 gibi yürüdüm, ilk 2-3 yürüme zordu tabi kolay değil ameliyat yarası ama öyle öldüm bittim değildi benim için yani. Sonra da hep ayaktaydım kısıtlı da olsa eğildim kalktım bebeğimle hep kendim ilgilendim, sonra bebeğimin 4 günlük bi kuvöz ihtiyacı oldu o arada yanımda refakatçi de kalamadı yalnızdım hastanede. İyileşme süreci benim için baya hızlı oldu yani ilk gün yürüyüşlerde zorlandım sadece onun haricinde sanki bi önceki gün ameliyat olan ben değil mişim gibi hareket edebildim 🤗 bu biraz size bağlı biraz doktorunuza bağlı bi durum sanırım, bazı doktorlar baya yıpratıyo heralde ameliyat esnasında, arkadaşım 3 gün ayaklanamamıştı ama kendisi de biraz nazlı bi insandı zaten 4 cm açıklıkla sezaryene alın dayanamıyorum deyip direk ameliyat olmuş, tabi ne yaşadığını bilemeyiz de acı eşiği düşüktü işte. Yani bilemiyorum herkes için farklı geçiyo sezaryen süreci ama benim çok pozitif geçti herşey 🤗