Gamzeakb Kizlarrrrr 11 haftalikim ve ultrasonda bebek ve kese gözükmüyor ve idrar testler çoğu pozitif çoğu negatif anlamak icin yarın kan testi ile gebeliğime bakacaklar her türlü belirti var ve regl’im 23.03.2024den)beri gelmiyor
minnosbirkiz Gamzeakb regliniz gelmedi diye hamile olduğunuza siz mi karar verdiniz 😁 kan testiyle teyid edilmeden testlerin bi önemi olmuyor, bide 11. haftalardan bahsediyorsunuz 😂 hesabınızda yeni açılmış, insanlarla burda dalga geçtiğinizi düşünüyorum 😂😂
Cimenn1223 Gamzeakb kan vermeyip kaset testle haraket edip uygulamaya göre mi 11 haftalik hamilesiniz anlamadim 11 haftalik bir bebegn görünmemesi imkansz 11 haftalığım diye neye dayanarak söylüyorsunuz anlamadim
Gamzeakb minnosbirkiz Boş yapma yia hesabim yeni evet çünkü diğer telefonum şarj olmuyor tüm hesaplarım hepsi orda bu konuyla dalga gecilecek değilim testlerim pozitif sadece ultrasonda gozukmuyor
Cimenn1223 minnosbirkiz evet geçiyor başlikta yarin kan vericem diyor benm cevabima da yarin kan vericem diyor bir bayan da evet verdim yüksek çıktı diyor akıl sağlığı bozuk bir de küfür ederek karşılik veriyor
Gamzeakb Cimenn1223 Keyfimden herhalde kan vermedim değil almanya da kurallar böyle anca randevu aliyorsun hemen öyle buyur geç demiyorlar cahil mısınız a..🤦♀️ yarın kan vericem ve gebelik var mı yok mi öğrenicem
Cimenn1223 Gamzeakb üslubuna dikkat et ben sana küfür ederek karşılık vermedim daha kendinden emin degilsin yarin gebelik var mi öğrenicem diyorsn başlıkta 11 haftaliğm diye yaziyorsn ultrasonda görünmüyor diyorsn 11 haftalik bir bebegn ultrasonda görünmemesi sence mümkn mü
zeynosileannis Gamzeakb çok ilginç bir durum ilk kez duydum doktor ne diyor. Yada kilo sorununuz falan var ondan mı göremiyorlar acaba 🤔
minnosbirkiz Cimenn1223 arkadaş kendisini meryem ana zannediyor heralde, bırak elleme bacım kendi halinde eğlensin 😂😂😂😂😂😂😂
Cimenn1223 minnosbirkiz kafasina göre haftasini dahi belirlemiş şaka gibi 11 haftalk bebegin işi yok ultrasonda kendini gizlicek daha neler ya🤦🏻♀️
Hasret18ayaz Geç döllenme olabilirmi benimde sat 10 Nisan normalde 8+ larda olmam lazım ama kese bugün göründü 4+6 olarak oğlumda böyle olmuştu pcos falan varsa olabiliyor