eminegizem Ya çok sık olmamakla birlikte bugün kızım kendini bir yere toplayıp duruyo kasılma yani bildiğiniz siz de yaşıyor musunuz bu haftalarda vajinama baskı yapiyo hâliyle yerini mi büyütüyor nedir? Magnezyum ilacı da içiyorum bu arada
Yenianness eminegizem bugün 19.haftama girdim ama böyle bir şeyler hiç karşılaşmadım yani bebeği bir tarafa toplanmış da hissetmiyorum hareketlerini falan yeni mi hissetmeye başladınız
Echanim eminegizem kaçıncı gebelik bende 19+2 böyle çok kuvvetli olmayacak şekilde tekme hissediyorum ama gidip gelmiyor yada benmi hissetmiyorum 🥺
Byzgcl eminegizem bende 19+5haftalik hamileyim canım bende vajinada baskı gibi ağrı gibi ara ara hissediyorum büyük ihtimalle rahim büyüdüğü için oluyor ama bebek toplanmasi olmuyor
Emos42 eminegizem 18 haftalık olduk bu gün arada bende de oluyor toplanma özellikle sol tarafta ağırlık hissi oluşuyor ama anlık bişey oluyor sonra geçiyor ağrı olmuyor çok şükür
Yenianness eminegizem bugün bir kendinizi dinleyin bugün bence hareketlerinde herhangi bir durum var mıydı bugün
eminegizem İkinci canım hareketini net hissediyorum vuruyor maşallah bayağı ama bu dediğim şey kasılma oluyor biliyorum bu haftada yaşayan var mi onu soruyorum canım
drn5410 eminegizem bende yaşıyorum 20+3 10 gündür var ana günde 1 kez falan bildiğin yalancı sancı yani magnezyum alıyorum doktora sordum ama bacak kasilmasi gibi anladı saanki arada kaynadı sonra bir şey ogrenirseniz banada deyiverin