Kivircik01 Kızlaaarr nedir takıntılarınız , mesela benim bir kaç tanesi şunlarr yamuk duran şeylere tahammül edemem nerede olsa düzeltirim ve de diş macunu gibi şeyleri en dipten sıkarım ortadan gördüm mü cinnet gelir 😂
Kartopum Kivircik01 Mutfağı toplama işi bitince ışığı kapatıp dönüp arkama tekrar bakarım nasıl toplamisim diye
GizemSevilir Kivircik01 herşeyin köşesini sayarım aklına gelebilecek herşyin ama top kaş göz dudak kapı cam çiçek bardak küpe kolye vs. Herşey işte ve diyceksinizki topun köşesi yok ki yada gözün yada çiçeğin ewet size göre yok ama bana göre var 😂😂😂😂
Enfal_06 Kivircik01 temizledim yere gidip gelip bakarım 😂 temiz olduğu için piskoljik olarak böyle bide yamuk duran şeylere çok takıntıliyim
kahvesever__ Kivircik01 yamuk duran şeylere tahammül edemem Bende hemen düzeltirim Evler her yer tertemiz 🧹 olucak çamaşırlar mis gibi kokacak
Mrvkrmz Kartopum ya merhabalar alakasız olacak ama bu saat suan canım tatlı istiyor fakat oturduğum bölgede açık yer yok yarın sabaha kadar bişey olmaz değil mi 😞 çok canım çekti çünkü ??
GizemSevilir Kivircik01 valla nasıl anlatıyım kız göstermem lazım anca topun bana göre 8 köşesi var çok tuhaf çok aptalca 😂biriyle yüzyüze konuşurken gözünün dudağının kaşının kolyesinin falan köşelerini sayıyorum delice valla sohbeti kaçırıyorum bazen 😂 bunuda ilk defa burda açıkladım eşim bile bilmez 😂
Enfal_06 Kivircik01 kendi kendime gülüyorum bakınca tertemiz olmuş diyorum kendi kendime sanırım temizlik böyle bişey 😂😂
Kivircik01 kahvesever__ ohhh en büyük takıntımı unutmuşum kızzz koku her şey kokulu olacak ama her şey yani tokam bile bakk
Angel161023 Kivircik01 perde ve kırlent kılıflarının yumuşatıcı kokması, kimisi perdesini kırlentini ayda 1 kere 2 kere yıkarken bizim evde her hafta yıkanır sanırım deliyim 🥲
Guzelanne56 Kivircik01 bırı mutfak yada banyo da suyu fazla açınca delırıyorum esım özellikle sonuna kadar açar delı eder beni,
kahvesever__ Kivircik01 haha bende bende 🤣🤣çok takıntım var ya ben deli gibi bir şeyim bir giydimi bir daha giymem hemen makineye atarım eşimde kızar bana🤦🏼♀️
Angel161023 Kivircik01 post aşırı eğlenceli aferin kız iyi akıl etmişsin temiz kadınları severim herkes temizlikle ilgili yazmış baksana 😄
cLearQueen Kivircik01 nevresim degistirince yeni pijama giymeden dus yapmadan esim de ben de hayatta yatirmam 😁 yeni aldigim kiyafeti mutlaka dus yapip giyerim. 😄
Guzelanne56 Kivircik01 yaaa o konuda aşırı hassasım her zaman yarım açarak kullanırım Hep boşa gıdıyor dıye hemde ellerı kırlı oluyor bırden tazyıklı suya sokunca etrafa sıçrıyor 😁
Kivircik01 Angel161023 hahaha sağol kız bence de çok güzel oldu bu post bakim değişik takıntılar çıkacak mı merak ettim valla 😂😂