Orucu12 13. Haftada cinsiyeti ogrendm ben canm mayis sonu haziran basi olcak dogum insallah 12. Haftamda bebek arabasini siparis verdim 14. Haftada portotif kucuk bi bessik aldim gordugm ufak tefek seyleri siparis verdm aldm 19. Haftadam suslu emzikler var ya zinciriyle ondan aldm tasli taski ayakkbi gordum onuda aldm 21. Haftamdaym ismine ozel tulum battaniye siparis verdm gelmesini bekliyorum park yatagini aldm dolabini sifonyerini aldm oda icin bi tek hali perde kaldi kisacasi bu sana kalmis millete kalsan ya daha cok erken ne aliyon. Bide dunya hali ya ugursuzlk hazrlik yapma diyenlerle dolu cevre ben seker hastasym zaten halsizm su an bile cok yorulym iki harket ettmmi belm ayriliyo 7. Aya dusunemiyorum kendimi birakmiyorum o yuzden hic biseyi keyfime gore aliyorum giysi almadm daha hic hastane cikisiydi filan yok onlar ufak 6 ay bittinde alcam insallah sen kendin almak istysn al yap herseyini cinsiyti ogrenince almak istemysn beklemek istysn bekle etrafa kulak verme hic yoksa onlara kalsn doguma gidecende al derler