-Cglynati- Merhaba hamişler henüz 13 haftalığım ara sıra hafif sızı gibi ağrılar hissediyorum bebek hareketi olabilir mi yoksa başka birşeyden midir acaba 11 haftalıkken bebeğim ultrasonda hareketliydi o zaman da hissediyordum çok mu erken 🥰
poyrazin_annesi28 -Cglynati- Daha çok küçük annesi 6 cm falan☺️ hissetmen mümkün değil ama çok yakındır sabır ☺️
Cimenn1223 -Cglynati- erken canim bu hafta da hissedilmez en erken 16.hafta da hissedilir minik minik oda bende 13+4 üm😊 kizimi 16 da hissetmiştm
Tugbatan poyrazin_annesi28 çok erken aslında ama bende 14 haftalık olduğumdan beri arada böle kas atar gibi pıt pıt bişeyler hissediyorum özellikle sabahları hatta bu sabah uzun sürdü elimi koydum acaba kas mı atıyo diye ama içerdeydi tam kasığımn ortasında. 2. Gebeliğin ilkinde de 16ya yakın hissetmeye başlamştım. Tekme değilde böle pıt pıt bişeyler oluyor ilk haftalarda
daisy000 ben ara ara böyle bi yumru gibi hissediyordum ama tam emin değildim . ilk gebeliğimdi tam olarak 20.haftada hissettim
Mzzz Daha çok erken zaten sizi şeklinde falan olmuyor ben ikiciye hamileyim 15 ye hissettim ilkler biraz daha geç hissedilir