canvecanan Kızlar bugünde hastaneye gittim geçen ay bebeğim haftasıyla uyumluyken bu ay 2 hafta önden gidiyor dedi doktor yarın sabah şeker yüklemesi yaptıracam bilmiyorum içime dert oldu sizce bebegimin bir sıkıntısı varmıdır bitmiyor vallahi bu dertler😏
birmucize1 canvecanan bendede ayni durum oldu seker yuklemesi istediler direk 25. Haftada 2 hafta onde dediler 27 haftada seker yuklemesi yaptirdim sonuc temiz cikti cok sukur suan 36 haftaligiz hala 2 hafta onde ama bi problem yok cok sukur ♥️ persembe gunu kavusuyoruz Allahin izniyle kotu dusunup kotuyu cagirmayin ❤️
ressamanne_ canvecanan iri bebektir kötü düşünmeyin benim oğlumda hep 2 hafta öndeydi gerçekten iri bebekti 2 aylıkken 8 kilo idi😄
cerennncee canvecanan ay hiç takma ya bana da hep öyle dediler dedilerr. 3.600 dedikleri bebeğim 3.100 doğdu hatta ödemi gidince 2.900 e düştü. Bir de bana diyet yaptırdılar. Hiç inanmıyorum ben artık o ölçümlere
canvecanan birmucize1 Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲❤️ İnşallah bende de bir şeker sıkıntısı çıkmaz bilmiyorum bu ay bebeğe kilo aldıracak şeyler de çok tükettim umarım kötu birşey çıkmaz
Bbbbbbssss birmucize1 önden gittiği için mi 36 haftalıkken doğum tarihi verdiler? Benim de önden gidiyor
senaall Ben de şu an 28. Haftadayım şeker yüklememde sıkıntı olmadı şükür suyum da iyi ama bebişim başından beri 1 hafta önceydi 2 aydır da 2 hafta öne geçmiş genetik olduğunu düşündük en son doktorumla tabi biraz dikkat etsen iyi olur meyve falan çok yiyorsan biraz azalt dedi bugün kontrolümüz vardı 🫶
canvecanan senaall bana da suyu iyi dedi ama kilo ve boy fazla buldu bende sürekli meyve tüketiyorum bundan sonra kesecem bende umarım şekerle alakası yoktur inşallah🤲❤️
sedef_kayakrts canvecanan bizde genetik ama kafa biraz büyük 😅 3 hafta olmadığı sürece sorun olmuyormuş takma kafana
Razismom Çok sıkıntı yapmayın, ultrason tam boy ve kilosunu ölçmüyor zaten, ortalama bir sonuç veriyor. 2 hafta önde olması gayet normal, 2 hafta geri olması da…… İçinizi ferah tuttun zaten havalar yeterince sıcak 🥰🥰🥰🥰🥰
birmucize1 Bbbbbbssss hem onden gittigi icin hemde suyumuz birazcik fazla bu sebepten erken alicaklar 🫠 bana gore 37 haftadayken bebise gore 39 haftadayken kavusucaz insallah
Sarina98 Hadi inşallah) sağlıkla alın kucağınıza. normal benim eltimde de 2hafta önden gidiyordu) ama kendi doğurduğu için 41 hafta bebek hesabıyla 43te geldi