Melike2535 Kızlar bu eşimin Ekim ayinda verdiği test alttakilerde geçen hafta verdi iki aydır emodex kapsül kullanıyo etkisi olmuş mu bakar mısınız lütfen
mrp2023 Melike2535 yinede bi üroloji belki vitamin yazar canım ileri hızlı hareket için dahada yükselmesi için
myangelson Melike2535 sorun yok artış var gözüküyor ama farklı hastaneler olduğu için yanıltabilir laboratuvar farkından bu tip karsilastirmalar için aynı yerde verilmesi daha uygun oluyor bizim doktorumuz da hep aynı yerde istiyor
Melike2535 myangelson diğer hastane bu son test yaptırdığımız hastaneye taşındı o yüzden aynı yerde veremedik doğal yolla gebelik oluşabilir mi bu değerlerle
myangelson Melike2535 anladım. Değerlerle doğal gebelik olur tabi. Önceki testte de olurdu motilite birazcık düşükmüş şimdi daha artış olmuş. Benim eşimin daha düşüktü diye hatırlıyorum hamile kalmıştım
Melike2535 myangelson çok sağol canım bilgilendirdiğiniz için pek anlamıyorum testlerden baya yardımcı oldun
myangelson Melike2535 rica ederim, eşimde varikosel var senelerdir 6 ayda bir spermiyogram veriyor öğrendik artık 😅
mrp2023 Melike2535 hiç tüp bebek falan yaptırmadınız mı 3 sene baya olmuş çünkü canım 1 sene doğal yolla gebelik olmazsa çünkü aşılama veya tüp bebek öneriliyor