GulnarAzimova Kizlar merhaba. Kan yenilenmesine göre cinsiyetde doğruluk oranı varmı acaba? Hani derler ya kadınlar 3 yılda erkeklerse 4 yılda bir kan tazeler diğe. Bilgisi olan varmı acaba doğru mu?😘
Fatmauzun_ GulnarAzimova yalan ya o uc sene ıcerısınde hıc mı kan alıp vermıyorsumuz esınızde butun cevrememyaptım nerdeyse 15 kısı hamıleydık hepsı yanlıs cıktı
turkan403 GulnarAzimova bilgi verir misiniz iki kızım var benim de üçncu de son hakim gönül istiyo artık bitane de erkek uşagim olsun 🥲
E_Duha GulnarAzimova doğru değil ya kan yenileme cin takvimi rus hatta yüzük testi bile yaptık burda sordum ultrason fln hepsi erkek doktorum kıza benziyor dedi 27 sinde netleşecek inşallah :)
GulnarAzimova E_Duha teşşekür ederim canım benimde 2 kızım var. 3 cüyü erkek isterdim tabi Allahın izniyle ama kız çıkıyor her yerde bitek çin takviminde erkek çıkıyor. instagramdada baktırdım 2-3 kişiye kız dediler😒😒😒ama burdakı kızlar dediki onlara inanma sahtekarlar
prens_prenses_annesi GulnarAzimova aklina gelecek kan makas takvim hersryi yaptim kiz cikti doktorum dedi yuksel ihtimalle kiz bu 😂
E_Duha GulnarAzimova çin takviminde yaş hesaplama yapıp bakmanız lazım ondada farklı bi şekil varmıs ya çok değişik şeyler 😅😅 onlar başka Eğer 1980 yılının 16 Şubat tarihinde ya da daha önce doğduysanız yaşınıza + 1 eklemeniz gerekiyor. 1980 yılının 15 Şubat tarihinde ya da 1980 yılının ocak ayının herhangi bir tarihinde doğduysanız yaşınıza + 2 eklemelisiniz diye
prens_prenses_annesi GulnarAzimova rabbim gonlunden geceni versin ama bu instgrmdakilere guvenme kuzum hepsi para tuzagi
GulnarAzimova prens_prenses_annesi aynen zaten meraktan baktırdım fiyatı ucuz olanlardan😅 hepside kız dedi biride erkek demedi.
GulnarAzimova prens_prenses_annesi ama o kadar çok isterim ki gönülden erkek olmasını. insan ikisinide tadmak ister Allah nasip eder hayırlı bir erkek evlat inşAllah🙏
prens_prenses_annesi GulnarAzimova bi oglum var cani gonulden rabbimden birde kiz istedim doktorum bugun yuksek ihtimalle kiz oldunu soyledi bakalim yaniltmazsa
_Mother_ GulnarAzimova 2 hamilelik geçirdim ikisine de kız dedi tuttu hatta bende tüm teoriler tuttu çin takvimi Rus takvimi zırt pırt şuan tekrar hamileyim erkek diyor bakalım tutacak mı bu defa
GulnarAzimova _Mother_ bende rus takvimi kız gösteriyor çin takvimi erkek😂😂😂 planlamaylada bakmıştım Mayıs bende erkek ayı olarak gözüküyordu bakalım Allah nasip ederse