Bebekkk00 İsime karar veremiyoruzz bı türlü aklımızda bunlar var. Arya Rüya Afra İlkyaz Önere bileceğiniz değişik isimler varsa önere bilirsiniz.❤️
bahardaa Bebekkk00 aralarında Rüyayı beğendim çok bu isme sahip olan yok . İlkyaz değilde sadece Yaz olsa farklı ve güzel olurdu bence 🌸
Zmom Bebekkk00 rüya ve afra. İkiside güzel🌼 Öneri: eftelya Peri Eylül Mira Pırıl (Mihrimah) çokkk güzel çok hoşuma gidiyor. Ben bir sürü seçmiştim 😂 kısmet
Bebekkk00 bahardaa Rüyayı eşim de çok istiyorrr etrafımdakiler dalga geçerler çocukla diyorlar isimden sogutuyorlar.
Bebekkk00 kahvesever__ Teşekkür ederim canım o da çok hoşumuza gidiyor ya o yüzden çok ama çok kararsız kaldık.
Bebekkk00 Zmom Ay önerdiklerin de çok güzelmiş canım çok teşekkür ederim eşim de daha çok rüyayı istiyor beğeniyor ben çok kararsız kalıyorum.😅
siriusbiri Ilkyaz dlye arkadasim vardi herkes isimleri birinden gordugu icin daha cok sever teorisi dogru cok akilli bi kizdi sosyal biriydi. Bence ilkyaz 🥰
Bebekkk00 siriusbiri Ay ne güzel ilkyaz ismini biz eşimle tanıştığımızda kızım olursa ilkyaz koyalım dedi o zamanlar hoşuma gitmişti tamam demiştim evlendik kizim olucak kararsız kaldım koyup koymamaka.😅