_Merveozdemir_ Kızlar 17 haftalık olduk ama cinsiyeti doktor hâlâ göremedi 2 defa görememişti zaten 2 gün önce gittik o zaman da kordonu bacaklarının arasına almış doktor naptıysa göremedi 😀 çikolata falan da yemiştim hareketlensin diye ama yok çatlycam meraktan 😄
E_Duha _Merveozdemir_ ben 21. Haftama girdim hala net bişey göremedik bu ayın 27sinde detaylı ultrasonum var orda görürüz inşallah diyorum ☺️
E_Duha Nf3346 bizde öyle düşünüyoruz artık göstermediği için kızdır diye hatta o kadar kız dedik ki eşim kız bebek rüyalarına görüyor 😅☺️☺️
E_Duha _Merveozdemir_ hayırlısı artık ben sadece artık elbiseler mi takımlar mı almalıyım diye öğrenmek istiyorum yoksa ilk bebeğimiz sağlıklı olsunda hayırlısı ile önemi yok ☺️
2205 _Merveozdemir_ ben 21 haftalıkken öğrenebildim asla göstermiyordu detaylıda öğrendik göstermiyorsa kızdır demek doğru değil çünkü bizim ki erkek 😅
Maviyesill _Merveozdemir_ aynı ben bizimki de göstermedi göstermiyorsa kız biz yüzünü bile zor gördük sürekli elleriyle kapatıyordu