BaharEvren__ Benimde öğleden beri çok fenayım süt soda yoğurt elma kesilmiyor üstelik fan 6 haftalık gebeyim göğsümde ateş var sanki 🥲
Fatoss-16 Meliss_t sade içmeniz lazım soğuk dolapta bulunsun herzaman günde bir tane özellikle akşam yemeği sonrası içiyorum çok iyi geliyo ins sizdede ise yarar
O_bir_anne Meliss_t bi avuç susam çiğneyip yutun üstüne birazcık su için hemen geçirir ben öyle geçiriyorum o olmasa bi kaç tutam taze nane çiğneyip yiyin oda birebir geliyor kendisine 👍
Ruhummavi Sodyum bş karbonat eczaneden alabilirsin. ( yüksek tansiyon sorunun yoksa) Eğer daha doğal dersen bir tatlı kaşığı tahin kesiyor.
Yusragezer Meliss_t elma varsa elma ye yada armut yoksa yoğurda salatalık doğra nane dök ye oda çok iyi geliyordu bana
Btlkyn Varsa evde çay bardağının yarısına su bi tatlı kaşığı karbonat at karıştır tekte iç hemen kesiyor ben 3 günde bir 1 şişe rennie duo şurup bitiyorum şurubum bitttiğinde bunu yapıyorum iyi geliyor
Afrasevde Meliss_t her gördüğüm mide yanma postuna cevap vereceğim çünkü benim bir böyle gecti Bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı karbonat dök Karıştır iyice ve tekte iç anında kesiliyor mide yanması