Gg5348 Bebeklerinize nasıl oda yaptınız nerden aldınız ve ne kadar süre de geldi kızlar fotoğraf da atarsanız oda yapacaklara fikir de olur 🌸🥰
Burcuu_frt Gg5348 ben evlenmeden bi kaç sene önce kendime oda takımı almıştım annemin evinde duruyor onun dolap ve şifonyerini getireceğim bebeğimin odasına extra bir beşik alınacak sadece
Zeyyno_ Gg5348 Ben bebbege değilde 3bucuk yaşında kızıma oda yaptircam dolabı yaptırmayı düşünüyorum bı model buldum Atayim fikir olur belki
Zeyyno_ Gg5348 https://hizliresim.com/ilk8kb9 Böyle bı dolap düşünüyorum ama çekmecelerini gizli yapabilirim yani içine yaptircam kapaklar tek goruncek dışardan yatağa da çok karar veremedim ama ondanda Bu kenarı korumalı divan gibi olan yataklardan düşünüyorum
Gg5348 Zeyyno_ dolap çok güzel görünüyor ben de çok kararsızım o yatakları da beğeniyorum böyle daha yerden gibi yataklar oluyor ya onlarda güzel duruyor
Tugcev Gg5348 Bebeçeyiz mağazasından Montessori şifonyer gardrop set aldık. Mobilyalar çok kullanışlı. Oda daha çok dağınık olduğu için görsel yükleyemedim 😂 10 gün sürmedi gelip kurmaları. Ben acele etmiştim getirmezler diye oda teslimat süreleri 20 günmüş zaten 😊 birde park yatak alacağız anne yanı onu yatak odasında kullanıcaz kullanabildiğimiz kadar sonra inşallah hemen Montessoriye 😀 ekstra beşik almak istemedik direk Montessori almak mantıklı geldi bize
Gg5348 Tugcev ay ne güzelmiş ben de bebek odası alacağım ve yetişmeyecek diye çok korkuyorum aldığınız yere bakacağım🤗
Nurakdas- esty35 merhaba nasıl geldi ürünleriniz acaba güvenilir mi bugün sipariş oluşturacağım tedirginim açıkcası
Sokratesss İkeadan şifonyer aldım kendimin kalkax ünitesi vardı yine ikeadan ona kapak aldm ikeadan , taktık 6 gözlü dolaba dönüştürdüm. Yatak olarak park yatak alıcam. Şimdilik yeter Allah ın izniyle