Pinaargunes SmyEsciv yaa sağsağlim bitip gitsin inşallah sağlıcakla kavuşun miniğinize😊😍 Bizim de inşallah 32 günümüz kaldı pozitif hikayenizi bekliyoruz 🙏💖
SmyEsciv Rimrim anestezi olarak ne düşünüyorsunuz konuştunuz mu? Spinal istiyorum ben. Doktorumuza güvenip giricez allahın izniyle güzel geçicek.
Rimrim SmyEsciv Bana doktorum spinal dedi ama ben genel istiyorum dedim anestezi uzmanıyla görüşürüz onu dedi. Ben paniğim çünkü o esnada kotu olmak istemiyorum
Nyildiz10 Ben de henüz salı günü sezaryenle doğum yaptım. Hiç korkmayın bebeğinizle kavuşacağınıza odaklanın. Sonrasında zaten bebeğinizin varlığı her şey işin güç veriyor.
SmyEsciv Nyildiz10 hayırlı olsun allah bağışlasın 🙏🏻 ayy sağlıkla alırım inşallah bende kucağıma 🥰 siz spinal mi genel miydi
SmyEsciv Pinaargunes çok teşekkür ederim 😍🥰🥰 inşallah sizde en güzel şekilde kavuşursunuz yavrunuza 🙏🏻😘
Rimrim SmyEsciv Panik olmamak için komple ıstiyorum ben. Yarın 39 oluyorum tam. Siz kaç haftaliksiniz
Sinemm65 SmyEsciv ayy hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza. Bende 1 ay sonra sezaryen olacağım da. Doğumdan çıktıktan sonra nasıl geçti kolay mı zor mu birşey hissettiniz mi yazar mısınız buraya acaba bize de bilgi vermiş olursunuzz 🥰🥰
SmyEsciv Sinemm65 ayy yazarım tabii yazmam mı sağlıkla alın kucağınıza inşallah sizde 🥰 sizden ricam bana tekrar yazmanız ama malum yeni doğanla etiket yapmayı falan atlarım sizi 😊
Yaprakdokumuseverr SmyEsciv Başta ben de çok stresliydim spinal olduğu için ama 5 dakikada çıkardılar bebeği görünce geri kalan her şeyi unuttum 🥹 ilk 3-4 gün zor sonra yavaş yavaş toparlanıcaksınız.
SmyEsciv Yaprakdokumuseverr dimi insan bir geriliyor ameliyat olmadım hiç ortamı bilmiyorum süreci bilmiyorum birde psikolojik olarak farklı hisler var. Ayy onu bir görsem sağlıkla kucağıma alsam allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻 allah bağışlasın bu arada 🙏🏻🙏🏻
Lenay223 SmyEsciv anestezi doktoru s….k bişey belli ilk defa duydum iki kere tutmazsa felan diyip niye strese sokuyor tutar merak etme Allah yardımcın olsun 🌸
SmyEsciv Gurcunursogut yani çok iyi oldukları söylenemez bence 😂 benim yarım arnavut yarım gürcü ordan kurtardım 😂🙋🏼♀️