Zeytinim Arkadaşlar sata göre bebeğim dokuz haftalık ama bugün gittiğim kontrolde yapılan ultrason ölçümlerinde doktorum altı haftalık olduğunu söyledi😞Böyle birşey yaşayıp hamileliği normal ilerleyen varmı acaba😔
Esra7261 Zeytinim doktora sordaydınız sebebini benimde bir hafta farklı gösteriyordu ben doktoruma sordum. Sizin üç hafta imiş birde
Bhr9189 Zeytinim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktora gittim doktora en son adet olduğum tarihi söyledim 30 ağustostu hamile olduğumu öğrendiğimdede 5 kasımdı doktor ozman 9 hafta 2 günsün dedi sonra ultrasyon dan baktığında 5 hafta 6 gün olduğunu gördü geç döllenmiş şuanda 15 haftalık olduk böyle bisey oldu bendede
DLn1 Zeytinim canım bnmde 2 hafta geriden gelyodu smdi 5 aylık oldum korkacak bile yok cogu doktor agzızlarını acamaya kıyamıyo bnde senin gibi kokrmstm ama doktoruma sordum korkacak bile yok gec döllenme olms dedi
AysegulAloluAcikgoz Benimdee ilk muayenemde adetime göre 6 haftalikti ama. Ultrason da 5 haftalik cikmisti doktor normal oldugunu o ilerde kendi tamamlar duzene girer demisti 1 hafta sonra gel demisti kalp atisi icin gununu tamamlamisti 7+4 de gitmistim normal cikti. Doktorunuza keske sorsaydiniz.
Zeytinim AysegulAloluAcikgoz Doktora sordum tabiki arkadaşlar embriyonun baş popo ölçümüne göre yani crl ye göre altı haftalık olduğunu söyledi😔Ama sat a göre dokuz haftalık
AysegulAloluAcikgoz Zeytinim onu anladim canimda yani bir sorun teskil edermiymis duzelirmiymis onunla alakali bir bilgi verdimi anlaminda dedim. Bazen olcumlerde yanlislik olabiliyor yani bilemiyorum. Insallah kotu birsey yoktur.
Ecece Zeytinim canım benimde 7 haftalıkken 6 çıkıyodu ilk zamanlar oynama olabiliyo çünkü çok küçük milimetrik ölçümlerle tespit ediliyo şimdi 3 gün ileriden geliyo mesela bide belki saçma gelicek o hafta çocuk kandan besleniyo diye ama ben çok ceviz badem ve kaşar yemiştim sonra hemen yakaladık ama dediğim gibi yanlış ölçümler olabiliyo