Minikkalbim19 Sofrayı topluyordum hani ilk baharda çilek çıkarda böyle mis gibi kokarya burnuma o koku çilek koktu sanki aliyomusuz gibi geçti gitti bu asermek mi acaba 🤔
Yasmnnn Minikkalbim19 canım canın cektiyse ye tabi gecen ay benimde canım cok cok cekti eşim aldı geldi sağolsun ama yazınki gibi olmuyor yavan tadı vardı ama olsun nefsimi körelttim😊😊
Zeynpatak Minikkalbim19 21.haftadayim hic asermedim ama kokusu gelir diyolar genelde . Sok markette vardi cilek alip yiyebilrisin canim 😊
SevgibiR Minikkalbim19 evet o bana da ayva kormuştu ilk birde geçen sütlü bebe bisküvisi koktu 😂bulunan şeyler bunlar ztn caniniz çekerse alabilirsiniz o yüzden söyledim 😂 çilek bulsun hemen kocan
Benay Minikkalbim19 kokusu gelir ağzında tadını hissedersin o olmazsa dünya duracakmış gibi olur o zaman bil ki aşeriyorsun 😂😂😂 karpuz diye ağladığımı bilirim
Seher_ Minikkalbim19 bende hiç öyle bişey asermedim ya bilmiyorum bi gece rüyamda üzüm gördüm bide bu gece portakalli limonlu kek yapıyodum yapicam birazdan şifa olsun bebislerimize tam mevsimi sizde yapın annisleri😂😂🐣
ValideSultan Minikkalbim19 ben karpuz istedim ama bildiğin o koku geliyor burnuma aldık ve yarısını yedim 😁
Ebrom Minikkalbim19 ben de merak ediyordum nasıl bişey acaba diye. Daha yeni 8. Haftadayım belki olmaz diye düşünmüştüm. İki kere közlenmiş Mısır kokusu burnuma gelmişti ama canım yemek istemediği için ben anlamıştım bile demek ki böyle oluyormuş 😅