YeniGelinMeselesi umrumdadegil aynen öyle gece uykularım temelli gitti ne sıcaktan ne ağrıdan uyuyamıyorum bide üstüne tuvslrte kalkıyorum deli oluyorum geceleri 🥲 az kaldı ama sabır🥲 çok şükür canım sen kurtulmuşsunn ne güzel🫠
umrumdadegil YeniGelinMeselesi ahh ahh o tuvalet zaten hiç uyutmuyor😩 evet seninde az kalmış darısı başına inşallah 💜
YeniGelinMeselesi motherlion01 artık doktora da danışarak bi yok izliycez ya sağlıkla doğsunda inşallah sıcaklarda isilik falan olmadan atlatırız🥲
Burcuu_frt YeniGelinMeselesi oda ısısı 24 dereceyi geçmemeli diyo DR lar sizin ev çok sıcak bebek su kaybedecek kilo kaybedecek huysuzlanacak kesinlikle giydirmeyin derim büyüklerin lafına bakıp
YeniGelinMeselesi Burcuu_frt kimsenin lafına bakıcak durumda değilim zaten bebek bu sıcakta üşümeyi geç dediğin gibi kilo bile kaybeder ısıdan Allahım napıcammı şaşırdım daha doğurmadan derdine düştüm 🥹
Burcuu_frt YeniGelinMeselesi ikinci elde olsa bi klima soğutucu vs edinmeye çalışsan aslında daha iyi olur hem sıcakta lohusalılta zor geçecek vallahi kapıya çıkamıyorum ben sıcaktan herkese 1 sıcaksa bize 5 katı sıcak geliyor gebelikte
YeniGelinMeselesi Burcuu_frt gerçekten öyle eşim falan normal diyor ben boncuk boncuk ter atıyorum 🥵Baktım bacım bakmam mı ikinci elleri daha pahalı sıfırlarıda 20 binden başlıyor şuan için yüksek geliyor bize yani maddi açıdan bi çözüme varıcaz inşallah 🫠🤲🏻
snowglobe YeniGelinMeselesi Kızım eve geldiği gibi zıbın beze geçtim ben direk şimdide öyle yapcam . hiç bi şey olmaz