Sinem21 Kızlaaar kitap önerir misinizzz?? Türü fark etmez ama sürükleyici bulduklarınızı söylerseniz sevinirim 💕💕💕
Kaderyunus Sinem21 Sarah Jio bütün kitapları aşırı sürükleyici başlayalı 24 saat olmadan bitiriyorum 🤗
Elifffcik67 Sinem21 uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş ve incir kuşları iki günde bitirdiğim accayip sürükleyici kitaplar ama ağlamaktan helak olmuştum
Selcann Sinem21 ben Orhan Pamuk un kitaplarını çok beğeniyorum canım ama tarz önemli tabi. Tüm kitaplarını tavsye ederim bide Yaşar Kemal ve Sabahattin Ali hepsini okudum bunların yani içinde sarmayan yada sıkıcı geldiğim hiç kitapları olmadı
Elaylama alper canıgüz ve murat menteş kitaplarından istediğinizle başlayabilirsiniz. Hepsi birbirinden güzel isim öneremem hepsini okudum bitirdim şimdi yeni kitap çıkarınca hemen alıyorum onu da okuyorum. Ayırt etmek çok zor en güzeli diye. ☺️
Rstasar Sinem21 akil okuma sanati,beden dili,zihin kontrolu,hersey kendinde baslar,5 sevgi dili (ozellikle bu)
031965 Agatha christie benim için sürükleyici aynı gün biter kitapları 😄 polisiye seviyorsan tavsiyem