seyda006 Meralim09 dahiliyeye yönlendirdiyse git canım sende kan sonucuna göre ilaç kullanırsın ben kullanıyorum
eminesbr Meralim09 canım bende 15 haftalık hamileyim ve yüksek çıkıyor ilaç kullanıyorum geciktirmeden doktora git ve verilen ilaçları aksatmadan kullan bebeğin gelişimi için önemli zaten ilacın bebeğe hiçbir zararı yok içeriği dışardan hormon takviyesi çokta kafana takma
Betus06 Meralim09 dahiliye doktoru endokrin bölümüne gönderir seni , oda tahlil sonucuna yani değerine göre şlaç başlatır.8. Haftamda başladım ilaca içmeye devam... her ay düzenli kan ister değerlerini kontrol altına alırlar.. endişelenme
Meralim09 Mhtpgnby özelde oldum cnm seker yuklemesi oldum o normal cikti tiroid yuksek cikti soylemedi kac oldugunu
Gazell Bende de var canım her sabah aç karnına bir ilaç içiyorum olay bitiyor korkulan birşey yok için rahat olsun 😘
Mhtpgnby Meralim09 Tahlil sonucu yok mu elinde tsh yazar doktor sana ona göre ilacın dozunu ayarlıcak yada gittiğin hastanede bidaha kan tahlili yaparlar
zuzulice Canlar benimde tsh değerlerim düşüyor 0.02 den 0. 80 kadar anca yükseldi bu konuda bilgisi olan varmi bende ilaç kullanıyorum