Senmsii kahvesever__ Yaptığınız birşey oldu mu başlaması için yoksa suni sancı ile mi doğum başladı:)
Senmsii Fatmadiebiri Evet bende öyle duydum çok merak ettim açıkçası herkeste farklıdır tabi durum ama topluluğa bakmak istedim bir :)
14022024 Senmsii ilk oglumu 41 haftanın içindeydim doğum yaptım şu an ikinci oğluma hamileyim ne zaman doğacak bilmiyorum
Senmsii 14022024 Sağlıkla kavuşun inşallah bende şuan 33+2 oldum normal çok istiyorum ama sıcaklar iyice arttı çok zorlanıyorum şöyle.38 de gelse kendiliğinden ne güzel olur :)
tgbmerve Senmsii herkes geç diyor ama ablamin 36 de geldi durmadı , benimse ilkngebelik erkek bebek 36 da kafasi girmiş doğum kanalına , 37 de kontrol olduk iki gün sonra tekrar kontrol istedi 39 u beklemeyecek gibi dedi , ortalık hurafe dolu
Senmsii tgbmerve Evet hurafelerle yaşıyoruz resmen. Senin çok çok az kalmış sağlıkla kavuş yavrucagina ☺️
annesinin_alparslani Senmsii ilk doğumum 39+2de oldu 2.650 gr oğlum dünyaya geldi 2ci gebeliğim 39+2deyiz yine son kontrolünde 3321 gr.di 24 gün geçti artık kaç olmuştur 🤷🏼♀️ kızımı bekliyoruz.