niyetimkalpkirmamak OKSAPAR 4000 verdi doktor kullanan var mı. Niye kimse yazmıyor bana. Moralim bozuk. Beyne giden damar düzgün akmıyormuş. 32 haftalık gebeyim
_Mother_ niyetimkalpkirmamak gebeliğimi öğrendiğim gün başladım ecoprin 150 mg 2 haftadır içiyorum Şubat ayında kimyasal geçirdim onun için önlem amaçlı kullanıyorum ben bebek ve anne sağlığı için önemliymiş
Mery6619 niyetimkalpkirmamak varisim var damarda kaçak çıktı o yüzden kullanıyorum kan sulandiriciyi 5.haftamdan beri
YesimAykut niyetimkalpkirmamak ben de kullanıyorum canım kaç haftalık gebesin🙂 üzülme hiç iyi bişey bu ilaç bebeğe giden kan akışını sağlıyor
aleyna3008 Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan 28 haftalığız doğuma kadar devam doktor verdiyse kullan mutlaka
Bihterrr Ben rahim damarlarımda direnç çıktığı için 21. Haftada başladım. Kötü bişey değil kan akışını kolaylaştırmak için veriliyor. Bi kanaman falan olursa kullanma sakın
Mery6619 Naz1234- evet kızıma hamileligimde 18hafta boyunca sürekli yattım hareketsizlikden oluştu diye düşünüyorum sonrada zamanla ağrımaya başladı tekrar hamilelik düşününce öncesinde dra gittim
Naz1234- Mery6619 benimde ilk hamileligim sol bacağımda biraz varis oluşumu oldu ama normal diyor doktorlar kan sulandirici falan vermediler. Sizin daha ileri boyutta demek ki
Gamze_dn niyetimkalpkirmamak ben 3 haftalikken enox4000 mg kullaniyorum doguma kadarda kullanacam canim .Kotu bir durumla karsilasma diyr yazmis cnm kan akiskanligi duzgun saglansin diye .