Gulchirai Mıde bulantım baş ağrım uykum var ama hafıf Et ve Avukado yağlı besinlere karşı tiksindim, sizin hafıf bulantınız veya aşşırı bulantılarınız ne zaman geçti
Deletedmom34 Gulchirai Hamilelik bu, yazdıklarının hepsinin olması çok normal. 6.haftam da başladı 12 de bitti. Kendine sıkıntı yapma bunların olması çok normal 🤷🏽♀️
Merveatan Gulchirai ben zencefil çayı içtim mutlaka deneyin. Bir bardak kayanmış suya Fındık’tan biraz büyük taze zencefil atın 3-5 dk demlensin için. Duyduğumda deneyeyim dedim olursa olur olmaZsa zaten bulanıyor. Ama içtiğim gibi kesti. O Günden beri her konusu açıldığında mutlaka söylerim herkese. Kiiiiiii ben kraker zeytin dahi yiyemiyordum.
Cigdemilkar Gulchirai canim benim 7 haftamda basladi 16 ya kadar surdu 9 kilo verdim gece gunduz kustum surekli hastanede yattim hicbisey yiyemedim 16 haftada birden gecti hic gecmez gibi geliyordu smdi 35 haftadayiz simdide sabahlari bulanti geceleri yanma basladi😒
Orianna95 Gulchirai 13+2 hala çekiyorum ilaç fln yazmazmısınız diye doktoro defalarca yalvardım ama dediği şey yazarım ama sonuç itibariyle kimyasal biraz dha dişini sık kullanma sabret dedi 🤦🏻♀️
Bebegiiim Selamün aleyküm canim bende suan 6 haftalik hamileyim ve bitmeyen mide bulantim kusmam var hicbir sekilde gecmiyor . Ne yesem cıkarıyorm ve aksine artk yemek yiyemiyorm
Gulchirai Bebegiiim mesajınıZı geç gördüm çok kusura bakmayın aynı ben de durum böyle ama Bşi keşfettim Leys yedim acılı baya iyi geldı
Deletedmom34 Gulchirai 0 da olan beta hcg birden anlık bir yükselme ile kaç binlerce çıkıyor vücudun dengesi şaşıyor öyle olunca da. Her ayın ayrı zorluğu var ilk aylar bulantı 24 den beri de mide yanması çekiyorum uyutmuyor mesela, kolay geçmiyor be yazık ki
Glshmnnmkm Gulchirai bende öyleyim kansızlık mı var diye düşünmüştüm 😳 normal mi yani ayak üşümesi canım
Gulchirai Deletedmom34 doğru ve ben universite son sınıfım aynı zaman evlilik ev işi vs vs hamilelik çoook zor :/
Deletedmom34 Gulchirai Öyle ama normal bir süreç bu bir hastalık değil öyle düşünürsen daha kolay biter
Gulchirai Merveatan bir şey daha keşfettim mide bulandığı zaman bir baş örtusu ıle sıkıca bağlarsan beyıne kan gıtmesı ile sınyal veryor ve baş agrı geçerken mide bulantnz azalyor bu gun doktor ablam soyledı bıolog kendısı çok da işe yaradı açıkçası 🤰🏻
Bebegiiim Kızlar bunu söyledigim icin kusura bakmayin ama bu sabah yeşl su kustum midemde hic bisey kalmadi ama bulantinin ennn zirvesini yasiyorum böyle durumla karsilasan varmi acaba
Gulchirai Bebegiiim canım doktora gıt lütfen yeşil su ıyı bılınmyor çok üzgünüm pekı kanaman yok değilmi inşallah yokturr
GmysRmzn Bebegiiim bende yesil safra cikariyordum cnm doktora sordum normal dedi korkulacak birsey yok dedi. Sadece yedigine dikkat et. Ben en cok kokudan etkileniyordum.