orkidemm_ Candan_35 amin benim canımı sıkan bir testte var olması bir testte yok olması aradan çok bir zaman da gelmemesine rağmen
turkan403 orkidemm_ yarından snra tekrarlayın bide testi yine silik çıkarsa çok yeni oldu icn öyle oluyo
orkidemm_ turkan403 tamam da Sabah ilk idrarla yaptığım silik öğleden sonra yaptığım negatif yani bunun açıklaması ne olabilir
turkan403 orkidemm_ aa blmyorum genelde ilk idrar değil de orta idrar alımında yapılmalı derler bende öyle yapmstm benm testlerim de atiym bak sonradan çizgi cikti hep bnde onu anlmdm 12gub gecikme var benm de
orkidemm_ turkan403 Allah Allah e hep ilk idrar yazar testlerin arkasında daha aktif beta olduğu için
turkan403 orkidemm_ sağlık ocağında hemşire demişti banada da bide çok su yda içecek icmek de seyretiyo bence sonucu etkiler mi blmem
turkan403 orkidemm_ 11ay oldu doğum yapalım benm ilk reglmi gördüm Mayıs’ta çok şükür dedim bu sefer de böyle gecikme oldu leknmem oldu regl olucam günde oldum sandım ama olmamişm kızdan süten kestim diye mi oldu blmyom 🤦🏼♀️🥲
orkidemm_ turkan403 evet ben çay içtim su içtim baya öyle geçti biraz sonra yapmıştım ama ne kadar etkiler bilmiyorum
turkan403 orkidemm_ ne zaman sonra oldular baya sürdü mu acaba bu iknci doğumdan snra benm düzen 56oldu ilk kızımda öyle değildim yani doktora da gitim hiçbir sıkıntı yok ilthap bile yok dedi ama akıntım çokca oluyo bazen