gamzeduman45 Yamanmomy hamile kalmadan önce diyet yapıyordum 25 kilo verdim sonra hamile kaldım kiloları geri almaya başladım çok çabuk kilo alıp zor veriyorum malesef😁Allah izin verirse doğumdan sonra tekrar başa sarıcaz😅
edabc Allahim tek kilolu hamile kalan benim saniyordum 🥹 nasil mutlu oldum ☺️ ben tiroidlerimi aldirdim ameliyat oncesi sonrasi derken kilo aldim. Ya Allah vermeye basladim dedim ve 112 ile hamile kaldim suan 114 kiloyum. boyum da 1.64 🤕 nasil verilir bu kilolar hic bilmiyorum 🥹
Havvabektas Bende katılıyorum kilolu hamile olanları ben 122 kilo hamile kaldım şuan 10+2 118 kiloyum bulantı kusma derken kilo verdim
hellomama Bende yüksek kilo ile hamile kaldım 20. Haftalara kadar kilo almadım ama çok dikkat ettim sonrasında da tansiyon sorunu yaşadım yine de dikkat etmeme rağmen aldım, olsun berekettir alınır verilir önemli olan sağlıkla kavuşmak 🫶
Elifinannesi33 Yamanmomy doğumdan sonra acil diyetisyenle başlayın. Hem sütünüz etkilenmez sadece sağlıklı beslenir kilo verirsiniz
Yamanmomy Elifinannesi33 hayatm boyunca okadar diyet yaptımki diyetisyene gitmeme gerek yok o derece 😃
Hatceninblog Yamanmomy bende 106 kiloyla hamile kaldım 20+3 oldum hâla kilo almadım boyum da 1.68 kimse de inanmıyor zaten kiloma 85-90 anca varsin diyolar seviniyorum ama değiştirmiyor işte sonucu, inşallah da çok fazla almam ilerleyen zamanlarda 🥹
Yamanmomy Hatceninblog valla alınıyor ya bende 24. Haftaya kadar almadım ay dedm heralde 5 6 kilo alırım ama malesef öyle olmadı ama seninde boy var allahtan😃
Elifinannesi33 Yamanmomy belliki iyi biriyle uzun süreli yapılmamış. Kendi kendinize yaptıklarınız diyetten sayılmaz
Sadeceanne2 Yamanmomy yeşillik ve protein ağırlıklı beslenin. Meyve yi (karpuz ,kavun ,muz vb ) ve şekerli. Gıdaları hayatınızdan çıkarın minimuma indirin o zaman kilo alımınız yavaşlayacak bolda su için
Yamanmomy Sadeceanne2 bol su içiyorm evet ama meyve çok yiyorm helede bu arada karpuz tabi sıcaklarda vurdu 2 gündür dikkat ediyorm