Denizannesi Benimde ayni gece uykudan uyaniyorum yanmasindan tek careyi soguk sut ve ayvada buldum hatta ibrahim saracogluydu sanirim o da soguk sut kurunu oneriyodu
Fatma Zehra valla ilk başta zaman nasıl geçti anlamadım üstelik bulantım çok fazlaydı ama Şuan zaman bana da durdu gibi 🙄
Denizannesi Heyva ayyy nasil sevindim canm cok sukur o mis kokusunu benm yerime cek annesi opmeye kiyilmaz simdi🙂
Fatma Mommieess ev yoğurdu yenmemeli ama bi doktoruna sor istersen, bizim doktor pastörize olması lazım demişti
Heyva Denizannesi valla deli gibi öpüyordum ama bugün grip oldum hem kucagimda hem uzagimda yaa bu haksızlık 😢😢ama kuvöz te olmasindan daha iyi 🤗😍
Saliha34 Fatma canım doktoruna danış yıne benim doktorum bana pulcat hap verdı muhtesem 33 haftalıgım 1 aydır mıde yanması nedır bılmıyorum 👍🏻👍🏻
Denizannesi Heyva kesinlikle daha iyi canm bebis iyi olsunda biz atlatiriz herseyi ben hasta degilim o zaman kocaman opuyorum ikinizide 🙂
Mommieess Fatma benim doktorum da özellikle sen kendin yapacaksın demişti 😂 marketten yoğurt alıp yemiceksin demişti