HelloooMomy Kızlar bebeğim yüksek ihtimal Ağustos sonu doğuyor. Ben bir tane e bebekten aldım tek kat galiba o üzerinde yazmıyor ne olduğu. Şimdi trendyoldan da 4 kat beğendim. Sizce ben iki katlı mı 4 katı mı almalıyım? Bir fikir verin yaaa 🤗 Bir de kaç tane alayım
Adlaksy HelloooMomy ben Trendyolda 3 tane aldım ama bana hâlâ almam gerektiğini söylüyorlar tabi ben müslin aldım ilk gebeliğim pek bilgim yoktu ama çok lazım oluyormuş
emirtimr1 HelloooMomy ben adanada yaşıyorum tek kat tercih edeceğim inanın havalar çok sıcak olucak bu yaz ve tenleri çok hassas çift yada tek kat tercih edin derim
findiktan11 HelloooMomy temmuzda doğumu inşallah 4 tane 2 kat 4 tane 4 katlı aldım. Banyo yaptırırken altına üstüne sermeye havlu gibi kullanmayı uyurken kundak yapmayı emzirirken emzirme örtüsü gibi kullanmayı uyurken üstüne örtmeyi yerde oyun oynarken altına sermeyi düşünüyorum. Bir müslinden ne kadar faydalanılabilirse o kadar faydalanacağım😀😀
Adlaksy HelloooMomy benimde büyük ihtimal temmuzun ilk haftası doğar 36 haftalık olduk ve yazın tam da ortası temmuz Ağustos Allah yardımcımız olsun 😂
HelloooMomy Adlaksy Ay evet ama bilemedim yaaa☹️ Bence 4 tane yeterli olur olmazsa gider alırız sanki hapishanede miyiz 🤭
HelloooMomy Adlaksy ayyyy Aminnnnn 🥲 Bu sıcakta bir de emzirmek nasıl bir duygudur kim bilir 🥲 Allah yardımcımız olsun
HelloooMomy emirtimr1 Adana bambaşka bir seviyeye ulaştı sıcak konusunda 🥲 Haklısınız valla. 4 kat fazla mı kalın olur yani 🥲
HelloooMomy findiktan11 İşte aradığım kan ahhahaha eşim diyor ki sen böyle fazla fazla alıyorsun ama kullanmıcaksın görürsün falan diyor ( aslında çok almıyorum buraya bakılırsa benim aldıklarım baya az ) ama eşimin bu lafını çürütmek için kullanmayacağım varsa da kullancam her kıyafeti muslini ahjshshshs mecbur bıraktı beni 😂
Gzd5 Müslin çok lazım olcak diyorlar ama neye lazım olcak mesela? 1 pusete yada emzirirken üstüne örtersin , kundak yaparsın bebeği yada üzerine atarsın üşümesin diye bu hepsi in 1 yada 2 tane yetmiyor mu anlamadm
HelloooMomy Gzd5 Bende onu algılamaya çalışıyorum 🤯 Ama yetmiyormuş galiba. Ben 4 tane alırım ama kalınlıkları nasıl olsun onu bilemedim. ☹️
Ys20 Gzd5 üzerine örtersin kaka geçer yıkayıp kurutana kadar yedek lazım, ilk muslin kuruyana kadarda yedeğe kustu diyelim ee onada yedek lazım 😀😀
merve_89 Gzd5 Aynı şeyi düsunuyorum yazın belki çok lazım olur kundak yaparsanız muslinlencok kusuyorlar ama kış sonbahar bebegiyse çok lazım olmuyor hatta 2-3 tane yeter
Adlaksy HelloooMomy ahaha çok doğru eşim de öyle söyledi lazım olursa çıkıp alırız bu kadar dert etme dedi ama ilk çocuk olunca hiçbir şeyi eksik olsun istemiyorsun ben şuan öyleyim 😂😂😂
Semihaoyku bizimde eylulde sonbahar sonuna denk geldgı ıcın ona gore ayarlıyorum kalın uzun kollu zıbın falan zaten kalın battanıyeler var muslın ortude 1 tane aldım sımdılık kalın oda gerek olursa bırde orta kalınlıkta alcam
Adlaksy HelloooMomy emzirmekten ziyade afedersin ama ter korkarım diye korkuyorum bebeğim rahatız olur diye deodorant da sıkmak istemiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama deodorant ile emzirmek istemiyorum
HelloooMomy Adlaksy al benden de o kadar. Kıtlığa mı giriyoruz diyor ama eksik gibi geliyor bana ki gerçekten çok bişey almadığımı düşünüyorum ben 😂 Buradakilerin listelerine bakınca benim aldıklarım hiç bişey 🤭
HelloooMomy Adlaksy Geçen bir videoda denk gelmiştim. Karbonat kullanın duştan sonra deodorant kullanmayın diyordu. (Meme kanserine en büyük sebep olduğunu anlatıyordu) Canım karbonati doğumdan önce bir denesene inşallah ise yararsa öyle devam edersin❤️
Adlaksy HelloooMomy evet bende litreye bakarsak hiçbir şey almamışım bile ama fuzuli şeyler almak da istemiyorum gerçekten 😂
Adlaksy HelloooMomy evet denerim aslında nerdeyse hiç terlemiyorum ama yine de emzirirken kokudan rahatsız olur diye dedim bundan sonra karbonatı denerim teşekkür ederim ❤️💐
HelloooMomy Gizem9688 Mommmmy Yusufun_Annesi22 deryaa_milena merve_89 Ys20 Churcill Adlaksy Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim ❤️ Son bir sorum daha var. Çevremden çok fazla battaniye örenler oldu özellikle kayınvalidem çok ördü. Onlarda kullanışlı olur mu? Dokusu çok yumuşak