Bucuruk85 Kızlar 100 günümüz kaldı Allahın izni ile☺️ Şu yeni çıkan sırt çantası kare görünümlü içine biberon yeri olan bebek çantası var alan oldu mu ben instagramda bakıyorum 150 160 lira alan oldumu o çantalardan daha uygun bulurmuyum diye bekliyorum eşimde kızıyor daha bi herşeyin eksik diye uygun sayfa bilen varmı
Kamelya Bucuruk85 bende uygun fiyata o çantalardan bakıyorum instagraöda bebek.bakim.cantam hesabi var ordada 145 150 civarı letgoya bakın isterseniz bide ordada sıfır uygun bulabilirsiniz bende bakıyorum
Srnhlk Bucuruk85 merhaba ben aldım ama AliExpress den hatta bugün geldi çantam 89 TL’ye aldım çokta güzel fikir olur belki Sizede LEQUEEN markasıda
AysegulAloluAcikgoz Bucuruk85 narkutu sayfasi var instagramda ordan alacak kayinvalidem nasipse canim orada da 140 falandi sanirim.
Zmraemr Ben instagramdan kalehanbaby sayfasından 135 e almıştım gayet de güzel ve kaliteli. Aliexpressten siparis verenler de var daha uygun fiyata
DamlaSu Bucuruk85 AliExpress den sipariş verdim. Yeni kayıt olanlara 25 tl civarı indirim sağlanıyor. 55 tl den 30 tl ye düştü. Burda 120 tl den aşağıya bulamadığım çantayı 30a aldım. Yaklaşık 1 ayda geldi, çokta güzel geldi memnun kaldım 💞
Ahsenveannesi Bucuruk85 aliekspresten aldim 1 ay once siparis etmistim bugun geldi indirim bardi ben alirken leguen marka 6y tlye geldi