Sedef_hanim Merhaba 37 haftalık hamileyim bebeğin haftasına göre 5 cm suyu azmış doktorum öyle söyledi cuma günü tekrar suyuna bakacak aynıysa detaylı ultrasona alacakmış sonrasında ne olur hiç bir fikrim yok bu durumu yaşayan var mı aramızda
Cimenn1223 Sedef_hanim ben yaşadm canm 38+4 e kadar götürdü beni suyum hemen normal doguma alalm dedi 37 de suni vericek diye kabul etmedm sezeryana gün aldm 34+4 de minik kuşum geldi o son suyumda ameliyat haneye giderken bacak aramdan sızı verdi
Aymirac Sedef_hanim benim de suyum çok azdı normal doğumla önden suyun patlarsa kuru kuru bebek çıkamaz catın dar acılma yok dedi kontröl günü sezeryane alındım
Cimenn1223 Sedef_hanim ben hep kötü şeyler duydum okudum burda çevremde cok kotu şeyler anlatti normal sancım olsaydi çekerdim ama suni istemedim o yüzden de sezeryan tercih ettim cok güzel de geçti doğum sonrası 2.ye hamileym sezeryani tatim suda dogum yapmak istiyorm bunda da açilmam olmazsa suni derse yine sezeryani tercih ederim
Merve_40 Kızlar sabah doğuma gidiyorum dua edin suyum azalmış çatı muayenesi oldum açılmam yok bende sezeryan tercih ettim doktorum çok acı çekersin dedi korkuyorum dua edin lütfen