Tubish8709 Kızlar 25.haftamdayım.dünden beri karnım taş gibi ve sağ tarafımda hep ara ara bi çıkıntı sertlik okuyor, nefes zorluğuda yasıyorum bu olunca benim gibi bu haftalarında bunu yaşayan var mı. Normal mi.
Aysnr08 Tubish8709 2 3 gunden beri bende de var 23. Haftadayim dun kontrol vardi bebekte saglikli cuma tekrar kontrolum var
Mom89 Tubish8709 normal degil cnm eger sık sık okuyorsa doktora gidin kasılma sancıya ve erken doğuma neden oliyor takip.edn eğer sık okursa doktora gidin Poine cnn senin içinde geçerli aynı şeyler ihmal etmeyin
Bgusta Tubish8709 ben nefes darligina hemen hemen 22 23 haftalarda basladim suanda 30 olduk hâlâ öyle nefes nefese kaliyorum. O normal diye biliyorum ama karinda sertliği sadece uyurken cocuk bi yere toplaninca hissediyorum.
Poine Mom89 aynen canım önemli bende yok ama olmuştu 17. Haftamda banada normal demişti. Ama bana normal dediği için herkeste normal olacak diye birşey yok, doktora danışılmalı kesinlikle👍
Tubish8709 Mom89 bebek poposunu yada biyerlerini dayadığı için sertleşir diyorlar ama öyle bişey olabilir mi
Poine Tubish8709 Günde 10 kezden fazla kasılma olmaması lazım canım. Doktora görün burdan ne desek yanlış olur. Doktor normal görürse derin bi nefes alırsın🙏
Mom89 Poine aynen ama sıklığı önemli arada olması degil ki hergun 1 defa ayrı birşey saate 2-3 defa olması ayrı birsey
Mom89 Tubish8709 yok cnm karin sertligi ve bebegik sertliği farklı birsey nefesine kadar vurmuş eğer böyle sık sık olmasa korkma ama doktora söyle