Deletedmom429 Kizlar gecen hafta sali kurtaj oldum hersey guzel giderken bebegim saglikli ilerlerken kalp atisini duyamadan durmuş minigimizin kalbi ozele gidince anladik devltte kalbini 7.haftada dinletmediler saglikli ben goruorm dmsti attgni doktr bizde 9+4te gttik iki doktrda ayninseyindeynve kurtaj oldum basimiza ykkildi hastne yeni yeni toparlaniyorum surekli aglama krizi tutuyor myom gordum sanki dedi doktor bugun kontlre gittik rahme bakti gzl dedi hersy myomu gostrdi banada rahmin icinde dedi bizim icin iyi icinde olmsi dedi kolay opersynla alrz aldirmazsan dge hamileliklerindede surekli beslenmesni engeller dedi kalbi durur adet olnca uc dorrduncu gnlr gel dedi bakalim yne bu durumu yasamis olanlarvarmi rahatmlya ihtiycm var sukur kotu seyler soylemedi doktr ama yne iicm rahatlmior doktru beklerken hep hamillr geldi bana sordu asistan ne icindi die kurtaj snrsinkntrl dedimkadinlar bana bi bakti acinasi bi haldeymisin gbi kotu hisstm kendmi 😢😢
Mom89 Deletedmom429 sacmalama neresi acınacak durum sakin ol.o bebegin bu hayatta yicek.ekmegi yoktu yaa bitişeydi böyle birşey olsaydı 678 aylarda o ne olacaktı hiç oyle düşünme bak misyondanmış hiç değilse nedenini biliyorsun ve halledilecek sana başka sorunlar getirmicek bi sorunmuş cnn
Seherr Deletedmom429 canım beniiim kendini niye kötü hissediyosun çoğu kişinin başına geliyo bunlar sen çok şükür ilk denemende hamile kalabildin ve en önemlisi şuan düşüğünün problemini buldun inan bana defalarca düşük yaşayıp sebebini öğrenemeyenler bile var bir örnekte benim ilk gebeliğim sağlıksızdı kürtaj oldum ama inan o kadar doktora gittim biriside sebeb bu yada bu bu testleri yaptır öğren sorunu diye bana yol göstermedi kürtaj olup döndüm evime sadece o kadar :( lütfen kendini üzme ağlama ben operasyondan sonra hemen hamile kalıp sağlıklı bir bebek doğuracağına yürekten inanıyorum sürekli dua ediyorum sana sende dirençli ol operasyondan sonra toparlanıp tekrar bize müjdeli haberi ver ❤️
Hulyaaaaa75 Deletedmom429 canm benm teyzemde sennle aynı durumda 3 tane düşüğü oldu hepsi miyom yuzundenmıs smdi yine hamile 14 haftalık oldu doktor ona sezeryan dogum yaptırp dogumda miyomu alıcaklarını soylemiş bu sferki hamileliği iyi gdiyor darısı senn basına insallah
saka36 Deletedmom429 ben kürtaj yaşamadım ama miyom ameliyatı oldum. Doktorum hamile kalırsın ama düşük olabilir, bebekte engel olabilir yaşın genç alalım dedi. Benimkisi çok büyük bir miyomdu ağır bir ameliyat geçirdim çok korktum bebeğim olmaz diye ama ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım sanırım rahmim temizlendiğinden hemen gebelik oldu. Canını hiç sıkma inşallah operasyondan kısa süre sonra hamile kalırısn🙏🏻❣️
Deletedmom429 Mom89 amin ins ne bileym yasayan anliyor iste yasamayn disardsn degisik gozuyle bakio bnde burda hep kaldgmda kendi yerime koydm yasayanlri dedim benimde basima gelblr die dusundm hep bazi insnlr iste ahh ahh vah vah snki hastaliklisin bulasci gbi algi yaratior iki aylikta olsa melek olmadmi o cevrmdklr dogurmadinki sen melek olsun diyorlar dogurunca olurmus oda can dglmiydi iki aylikta olsa binkalbi vardi durdu demi oteki tarafta gelmicekmis karsma dogurrsm gelirmis ne cok bilmis insn vr moral veriolr ne gzl o yuzdn burdaym iyki kesfettm burayi umut oluyorsnz Allah kimseye yasatmasin evlat acisi🙏
Deletedmom429 Seherr bende hep sizlere dua etmistm kalinca kuzum sukur doktrum iyi cikti devkte bosa gitmisim orda gorememislr hic cihaz kaynkli snrm dedik esimle hersy vardir bir hayir ama bazi insnlr iste sankk kisirmisin gozukyle bakiyorlar vahh vahh felan o yuzrn sizlerle knsuorum yasamayandan bsklri anlamior bu durmu 😐
Medusa Bende de miyom varmış siz böyle deyince korktum bi. Doktor izliyor ama. 18. Haftadayız miyomla doğuran var mı acaba?
Deletedmom429 Medusa varmis kuzum myomun nerde olgna bagliyms doguran da varmis oyle tKilma sen benim icinde oldgu icin beslnmsni durdurms almazlrsa gene olur dgr hamlklrn dedi rahim disindaysa hamillklr ilerlerms sorunsz die okudum bi haftdr onu arastriorum ztn takip altina alindgi surece sorun olms ben kalmadan once gttm dokta hormonbtesti yptlr ben alttan bakn istedim bakmadilr ulstsnla karnma bakmslrdi tabi ben eyup devlete gdiodum bska devltrlr nsldir bilemem kotulemek istemiyorm ama dha orya gtmem bu doktrmal devm edecz ins
Nldnmz Medusa 30 haftalık hamileyim, bende de birkaç tane myom var, en büyüğü 6 cm, ağrı yapması dışında sorun yaşamadım, doktor yeri itibariyle normal doğuma engel değil diyor.
Deletedmom429 Hulyaaaaa75 ayy ne gzl masallah evert mym olnca norml dogum zor olurms sezeryn yapiolrmis benimki icerdeymis alinmsi lzm dedilr bakalim ins bnde yasarm tekrr annelk duygsnu rabbim ona saglik sihhet versn saglickla dunyaya gelsin ins❤
Hulyaaaaa75 Deletedmom429 amin canm benm allah razı olsun inşallah sennde tekrar hamileyim yazdıgını sonrada ne zaman dpgcak bu cocuk yazdgını görelm inaşşallah😍
Deletedmom429 saka36 yaa ne guzel çok sevindim biraz dha umutlandim suan isyan etmiyorum sukur basimiza gelen her serde hayir vardir diyoruz rabbim saglik sihhet versin sizlere yavrucagnza 💜
Medusa Nldnmz benim de yukarıda, plasenta aşağıda dedi ama 24. Haftaya kadar yolu varmış yukarı çıkması için galiba.
Deletedmom429 Nldnmz oyy ne gzl yer onemliymjs iste sansliymissns masallah benimki iicnde imis hamile klrsn yne kalp durur dedi adet zmni gel dedi altnnda bakicak dedi kolay bi islemmis alinmsi iicnde olmasi istedgm turden dedi baklm hayirlisi ondn snra bnde hamile kalablrm ins saglikli sihhetli hayirli dogum nasip etsin rabbim❤🙏
Ygmrbng86 Bende de var miyom en başta ikiz gebelik sandılar devlette sonra özele gittiğimde doktor miyom bu dedi şimdide bebek büyüdüğü için kapattı miyomu büyüyomu aynımı duruyor çok merak ediyorum bakalım hayırlısı Sende korkma daha önceki gebeliğim de bebek karnımda ölmüştü başımdan geçti yani Allah hayırlısını versin
Deletedmom429 Ygmrbng86 sagolasin kuuzm okuyunca rahatliyorum iyki varsininz burdasiniz yasayan anliyor gercekten..👍
Mucteba Benimde 6 cm lik yumurtalık kistim var ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı doktor hamile kalırsan yine düşer dedi ama kistle hamile kalıpta doğumda eridiğini söyleyenleride duydum sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba şuan 2. Gebeliğim ve 6. Haftam bitti korkuyorum yine aynı durumu yaşamaktan 😐