Nursena09 merhabalar herkese ben de şehir hastası doğum yaptım şu an 44 günlük olduk ya tabii ben acilden giriş yapmadım normal polinikten giriş yaptım işte muayene olmuştum sonra açılmam vardı sancım vardı o şekilde yatışım oldu direkt 4 kata çıktım orada yatışım yapıldı tek kişilik odada kaldım orada sure sancıyla sancı aldım saat ve birden akşam 8′e kadar ama benim tabii gebelik şekerim olduğu için çok çok yüksek vermediler Azra zarar verdiler sonra sanırım akşam 8′den sonra 8 santim oldu karşı doğumhane bölümünü alındım doğumhane bölümünde herkes yine tek kişi odalarda kalıyordu yani tek kişi odalarda doğum yapıyor herkes yani ben memnun kaldım ilgiyi alaka güzeldi tabii ki ve o anki hemşireler kimse artık şansa kalıyor eğer sancı çektiğim oradaki hemşere benle ilgilendi
Doğum yaptığım ebem çok iyidi sayesinde dikişsiz doğum yaptım
Doğum yaptıktan sonra üst kat alındım yine tek kişilik bir odada kaldım tabii ki ne 2 ve 3 kişi odalar da vardı şansa artık işte hani bir gece kaldığım o da güzeldi ama fakat hemşireler çok çok ilgili değillerdi diğerleri güzeller fakat bir gece kaldığım odada çok ilgilenmediler yani ilgilenmedilerden kastı çok mesela serum bitmişti gel çıkartalım beni ayaklarını çıkardılar fakat tabii sizin o an başka hemşire olur o an bizle güzel eğlenir ama tavsiye ederim çünkü hastane gerçekten temiz düzenli belli bir kuralları var mesela akşam saat 6′da ve 8 .30
Arası ziyareti saati yemeklerin sabah öğlen akşam geliyor ya ben memnun kaldım yani sadece hemşirelerden yana hiç sıkıntı yaşayabilirsiniz o kadar en azından diğer doğum hastanesine göre daha hijyenik soracağın sorular varsa alabilirim kızlar elimden geldiğince size yardımcı olurum çünkü ben de bu konuda biraz muzdariptim korkuyordum çok şükür güzel oldu doğumum