bussra-23 32+6 daha hiçbir şey yapmadım desem 😬 2 gebeliğim, oğlumun kıyafetlerinden çıkardım yıkadım ama muhtemelen erken doğum yapıcam ve prematüre kıyafet falan lazım olacak 😞 geçen gün sancılarım çıktı nstde ve şu an basur ve enfeksiyonla uğraşıyorum bide üstüne, kasılmalarım ara ara devam ediyo bugün doktora randevum var bakalım ne dicek, tutuşup kendime pijama lohusa pedi süt sağma pompası falan aldım hemen, bebek için de 1-2 takım yenidoğan almış kayınvalidem onlardan koyarım, zaten erken gelirse kıyafet ihtiyacı olmicak muhtemelen kuvöze girecek, o süreçte de yenidoğan kıyafet çıkıp alsın işte eşim annesiyle falan. O kadar çok canım yanıyo ki şu an hiçbir şey düşünemiyorum, yarın randevuya gitmeden evde olanlardan gerekli şeyleri koyucam valize. Temizlik desen badana falan baya dip köşe girişicektim, çocuklara tam oda değil ama dolap falan yaptırılacaktı evde de baya tadilat olacaktı bayramdan sonra başlayalım dedik mobilyacı parmakları yaralamış, ay çok çıkmazdayım bilmiyorum ne olacak saldım çayıra mevlam kayıra ne yapayım istediğim hiçbir şey yolunda gitmiyo, bunda da vardır bi hayır. Ama siz siz olun bu haftalara bırakmayın, eksiklerinizi alın, çanta hazırlamasanız da bi yere gerekli olan herşeyi yazıp asın acil bi durumda biri gelip ayarlayabilsin evden, temizliği de 30dan sonra yapın derim, zaten dip köşe hallolduktan sonra günlük veya 2-3 günlük temizlik yaparak ev temiz kalıyo her halükarda 🤗