38songul Kızlar doktor Urocare diye bir tek kullanımlık toz yazdı ama kullanmaya yine de tereddüt ediyorm kullanan var mı bu tozlardan
Dicle06 38songul benim de kan tahlilimde idrarımda bakteri 0-5 arasında olması gerekirken 17 yarın doktorumla görüşeceğim 18 haftalık hamileyim bende de idrar yolu enfeksiyonu var değil mi
umrumdadegil 38songul doktoruna güven ben 2 defa antibiyotik kullandım enfeksiyon bebek için çok tehlikeli
Aerithma 38songul ben purinol kullanmıştım çokta iyi gelmişti. Bence doktorunuz verdiyse güvenin bebek için enfeksiyon daha çok tehlikeli.
Babymom07 38songul ben kullandım ama 1 taneydi akşam içtim sabaha kadar tuvalete gitme dedi gitmedim ondan sonraki idrar testimde düzelme vardı ama yine başladı 🥲 malesef hamilelikte bu enfeksiyon çok oluyormuş normalde hiç olmazdı oysaki
38songul Evet enfeksiyon var bebeğe çok zarar veriyormuş kullanmaya da korkmuştum ama şimdi kullanacağım çünkü bebeğin kesesini bile delebiliuormuş
Bebisbay 38songul kullanabilirsiniz ben 1 kere kullandım bugun tekrar yazdı doktorum ve ayrıca fitil ve hap kullanacagım
Gkya Bana fitil verdi ama aşırı derecede enfeksiyon var ödemiş vardı ödeme o yüzden yazmış yaşayan var mı aranızda